Mersin Silifke'de fuhuş gerginliği

Mersin Silifke'ye bağlı Taşucu beldesinde, fuhuş yaptırdığı iddiasıyla bir kadının evini basmak isteyen vatandaşları belediye başkanı ve emniyet müdürü zor durdurdu

Mersin Silifke'de fuhuş gerginliği
Mersin Silifke'de fuhuş gerginliği
GİRİŞ 05.05.2007 21:24 GÜNCELLEME 05.05.2007 21:24

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde bir mahalle halkı, fuhuş yaptırdığı iddia edilen bir kadının evine sopalarla saldırdı.

Olay, Çavuşbucağı Mahallesi'ndeki evinde fuhuş yaptırdığı iddia edilen N.E. (40) isimli kadının evinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, rahatsız oldukları gerekçesi ile N.E.'nin mahalleden gitmesini isteyen öfkeli mahalle halkı, ellerinde sopalarla eve girmek istedi.

N.E.'yi sopalarla darp etmek isteyen kadın, erkek ve çocuklardan oluşan kalabalık, önceden olay yerinde tedbir alan polis ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Öfkeli kalabalık ile emniyet güçleri arasında kısa süreli arbede

yaşandı. Daha sonra alkış tutarak olayı protesto eden mahalle sakinleri, Taşucu Belediye Başkanı Ali Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Yüceli ve polisler tarafından sakinleştirilip dağıtıldı.

Vatandaşlar, N.E.'nin hayat kadınlarına fuhuş yaptırdığını, geceleri yanına gelenlerin silah sıkıp mahalle sakinlerini tehdit ettiğini, yoldan geçen vatandaşların üzerine araç sürdüğünü öne sürdü.
N.E.'nin yaklaşık 7 yıldır fuhuş yaptırdığını söyleyen Mahalle Muhtarı Mustafa Kayhan ise, N.E.'nin çok defa gözaltına alındığını ve her seferinde serbest bırakıldığını belirterek tepki gösterdi.
Bölgede gerginliğin sona erdiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor