TSK bu sabah açıkladı: PKK'ya ağır darbe!

Türk Silahlı Kuvvetleri, son bir hafta içinde, ikisi sözde lider kadroda olmak üzere 46 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK bu sabah açıkladı: PKK'ya ağır darbe!
TSK bu sabah açıkladı: PKK'ya ağır darbe!
GİRİŞ 04.08.2017 09:05 GÜNCELLEME 04.08.2017 10:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK), yapılan haftalık değerlendirmede, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, ülkenin ve milletin güvenliğini sağlamak maksadıyla; yurt içerisinde bölücü terör örgütüne (BTÖ) karşı azimli ve kararlı mücadelesini devam ettirirken, Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde de güvenliğin sağlanması ve bölgede terör nedeniyle göç etmiş halkın geri dönüşüne destek kapsamındaki faaliyetlerini de sürdürdüğü vurgulandı.

TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Teröristle Mücadele Harekâtı kapsamında; geçtiğimiz hafta içerisinde (27 Temmuz - 3 Ağustos 2017) BTÖ’nün sürekli barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergahı olarak kullanması sebebiyle büyük önem taşıyan (özellikle Hakkari, Şırnak, Van, Bingöl ve Muş) illerinde teröristlerden temizlemek maksadıyla yürütülen operasyonlara taarruz anlayışıyla aralıksız devam edildi. Bu kapsamda; Şırnak / Beytüşşebap - Merkez (Bestler Dereler, Cudi Dağı), Şırnak / Beytüşşebap - Faraşin Bölgesi, Hakkari / Yüksekova, Van / Gürpınar, Bingöl / Solhan ve Muş / Şenyayla bölgelerinde orta çaplı operasyonlar icra edildi.

İcra edilen operasyonlarda; ikisi sözde lider kadroda olmak üzere 46 terörist etkisiz hale getirildi, (Gri listede yer alan Dijyar (K) Behtin Bilen, sözde Herekol alanı halkla ilişkiler birimi sorumlusu teslim oldu,Mavi listede yer alan MKP mensubu Şahin (K) Yılmaz Kes) etkisiz hale getirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    murat karayılan cemil bayık gibi isimlerin ortadan kaldırılması gerekli.
    Cevapla
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.ellerinize sağlık aslan parçaları.bu hain itlere dar oldu o dağlar.artık it gibi ya geberecekler yada teslim olup hainliklerinin hesabını verecekler.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allahım bu gibi türkiye düşmanları islam düşmanları ümmetimuhammeti düşmanları vatan hainlerini tez günde tez saatte kahreyle perişaneyle halakeyle inşallah.galip olam kainatın hakimi olan allahtır.
    Cevapla
  • Savaş Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı anda söz konusu yörelere ekonomik canlılık ve yargısal güvence (bu bölgelerde örneğin 5 yıl gibi, mahkemelerde dava açmak kolaylaştırılmalı, parasız olmalı ve özellikle yargı hızlanmalıdır.) getirmek ve o bölge insanına Lanet terör örgütü ile baş başa bırakmamak lazım ki vatandaşlar ve gençlik bu tuzağa düşmesin. Ayrıca, bölgeye olan, yerleşimi arttırmak ve korumak için; Olağan üstü Hal gibi 5-10 yıl, İlgili bölgeleri cazip hale getirmek için, normal seviyede bölgeye özgü işsizlik yardımı yapılması düşünülmelidir.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    sayı vermeyin kardeşim artık... ne zaman bitecek onu söyleyin bıktık artık şehit haberi duymaktan
    Cevapla
  • KARAMSARSAVAR 6 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCEDEN araç yakan, polislerimize molotof kokteyl atan, karakol basıp onlarca şehit verdiğimiz ve hemen ardından sözüm ona geniş çaplı operasyon başlatıp bir kaç tane terörist öldürdüğümüz, bazı yerlere girilmez diyerek operasyon bile yapmadığımız günlerden bugünlere geldik. ALLAHım sana şükürler olsun GÜCÜMÜZÜ artır ve daim eyle.BU VATAN MİLLET ÜMMETİN SON KALESİ SANCAKTARI GÜZEL ÜLKEM payidar kalsın..gerçek iman sahipleri şehit haberlerini duyunca şehitlere imrenir..hayıflanmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!