Engellinin evini basıp, parasını çaldılar!

Ankara'da borçlarını kapatmak için 5 bin lira kredi çeken engelli Z.K.’yı takip eden 2’si kadın 3 kişi, kendilerine polis süsü vererek ev bastı.

 Engellinin evini basıp, parasını çaldılar!
Engellinin evini basıp, parasını çaldılar!
GİRİŞ 05.08.2017 06:23 GÜNCELLEME 05.08.2017 06:28
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Keçiören ilçesinde yalnız yaşayan engeli Z.K., biriken fatura ve diğer borçlarını kapatmak için 3 Temmuz’da bir bankadan 5 bin lira kredi çekerek evine gitti. Z.K.’yı oturduğu apartmana kadar adım adım takibe alan Tuğba Kavaklı (30) ve Fidan Toprak (35) adlı kadınlar dışarıda arabada bekleyen arkadaşları Emrah Özbek’e (35) haber verdi. İki kadın dışarıda gözcülük yaparken Emrah Özbek, Z.K.’nın oturduğu dairenin kapısını çaldı. Z.K.’nın kapıyı açmasıyla birlikte kendisine polis süsü veren Özbek, üzerinde taşıdığı ruhsatsız silahını çıkararak, “Polis... Yat yat yat...” diye bağırarak zorla içeriye girdi.

DARP VE GASP

Z.K.’yı yere yatıran Özbek, sırtına dizini bastırarak darp etti, cebinden de 5 bin lira parayı gasp ederek evden uzaklaştı. Z.K.’nın durumu polise bildirmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği, şüphelilerin yakalanması için özel ekip kurdu. Özel ekip, Z.K’nin ifadesi doğrultusunda bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Kayıtlarda, 2 kadının arabayla Z.K.’yı takip ettiği, arkasından apartmana giriş görüntülerine ulaşıldı. Kameradan iki kadının kimliğini tespit eden polisler adreslerine baskın yaptı. Gözaltına alınan Tuğba Kavaklı, Fidan Toprak ve Emrah Özbek emniyetteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Emrah Özbek, Z.K. tarafından da teşhis edildi. Önceki gün adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklandı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 22
  • Yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık sonucunda eli kesilseydi bunu yapmaya cesaret edebilirmiydi ? Allah'ın her emir ve yasağı hikmetli. Tabiki anlayana...
    Cevapla
  • YasinBaba 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzlerini mozaiklemeyin sakın bunların.
    Cevapla
  • HAYRİ 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendilerini vahşi doğada zannederek hareket ediyorlar o halde gerçek doğaya afrikaya aslanların arasına atın bunları orada istedikleri gibi yaşasınlar.
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    sonuc
    Cevapla
  • Misafirxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Mala karşı işlenen suçlarda hırsızlık çete halinde isleniryorsa veya gasp sucu mevcutsa idam olmalı delil sabitse infazı gerceklesmeli....hoş darbecilerin cezası bile belli değil güzel ülkemde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'