İhanet toplantısında 'Kılıçdaroğlu' ayrıntısı

Büyükada’daki sözde aktivistlerden Özlem Dalkıran’ın dijital verilerinden çıkan notlarda “Kılıçdaroğlu İstanbul’a geldiğinde Edirne’ye gitmesini zorlayabiliriz” ifadesi yer alıyor.

İhanet toplantısında 'Kılıçdaroğlu' ayrıntısı
İhanet toplantısında 'Kılıçdaroğlu' ayrıntısı
GİRİŞ 07.08.2017 09:18 GÜNCELLEME 07.08.2017 09:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Büyükada’daki kaos toplantısına katılan şüphelilerin üzerinden çıkan dijital verilerin deşifre edilmesinden sonra uluslararası karanlık toplantının hükümeti devirmek için yaptığı planların detayları ortaya çıkıyor. Büyükada toplantısına ilişkin yürütülen soruşturmada incelenen dijital veriler arasından Yurttaşlık Derneği’nden Özlem Dalkıran’a ait olduğu belirtilen ‘İstanbul Hayır Meclisi’nin 18 Haziran’daki toplantı notları tek tek deşifre edildi.

KAOS PLANLARI

Büyükada’da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alınan Uluslararası Af Örgütü Türkiye, Yurttaşlık Derneği ve İnsan Hakları Gündemi Derneği temsilcilerinin bulunduğu 10 kişiden 8’i tutuklanmıştı. Özlem Dalkıran’ın el konulan dijital verilerde yer alan belgede 18 Haizran’da İstanbul’da Hayır Meclisleri Buluşma toplantısının notları yer aldığı belirlendi. İşte soruşturma dosyasına giren o notlar: 

YENİ BİR DİRENİŞ

“Kendimiz 10 tane polisin başını eğemeyeceği İdris Baluken’le dayanışabiliriz. Kılıçdaroğlu İstanbul’a geldiğinde Edirne’ye gitmesini zorlayabiliriz. İlçelere de adalet yürüyüşü yayabiliriz. DİB ile beraber yazı da hareketli bir eylem sürecine dönüştürebiliriz. Gezi Parkı’nda da aynı şey vardı.Kendiliğinden bir direnişin patlak vermesini bekleyemeyiz. Bir siyasal programımız olmalı. Pilot bölge olarak Kadıköy’de bir mekan kurulsun. KHK ile ihraç edilmiş hocalarımızı davet ederek seminerler düzenleyelim. Türkiye’ye yayılması için çalışalım. Program olarak tek şey geliyor aklıma AKP’den kurtulmak. Sokak ve örgütlenmek önemli ama bunlar araç. Gezi de dahil hiçbir kalkışma salonlarda bildiriler dağıtarak olmadı. Tahrir’de böyle olmadı.” 

Kemal Gümüş - Star

YORUMLAR 17
  • Cahit 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerin kararları idama kadar bekletilip idam çıkınca uygulansın ve canlı yayınlansın.Biz ancak o zaman şehit ailelerinin yüzüne bakabilir gazilere teşekkür edebiliriz.Kılıçdaroğluda kullanışlı bir peçetelik görevi yapıyor.Kullanan birbirine atıyor.O zavallıda kendini kahraman sanıyor.Kağıttan kaplan
    Cevapla
  • Sadık 6 yıl önce Şikayet Et
    Tahririn 1 numaralı sanıkları bunlar
    Cevapla
  • burak can 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm hainlerin ve islam düşmanlarının tek bir yerden yönetildikleri apaçıktır. tüm vatan hainlerine idam,idam,idam............
    Cevapla
  • SOFİ 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bizim bunları görmemiz kalbimizdeki elhamdülillah imanın göstergesi.mü'min ferasat sahibidir.öyle insanlar tanıyorum,bunların içinde yakın akrabalarımda var.bizim gördüklerimizi göremiyorlar.yani mesele İMAN meselesi.
    Cevapla
  • URFALI MEHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer KK.bunlarla işbirliğinde değilse neden Edirne'ye kadar devam ettirelim desinler.En başından beri Adalet yürüyüşünün kaos yürüyüşü,darbe yürüyüşü olduğu belliydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!