9 Ağustos İstanbul hava durumu! Bugün yağmur yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un hava durumu tahmin raporuna göre İstanbul’da bugün hava durumu nasıl olacak, yağış bekleniyor mu? İşte, İstanbul’da bugünkü hava durumuyla ilgili gelen son dakika bilgileri haberimizde sizin için derledik.

9 Ağustos İstanbul hava durumu! Bugün yağmur yağacak mı?
9 Ağustos İstanbul hava durumu! Bugün yağmur yağacak mı?
GİRİŞ 09.08.2017 09:48 GÜNCELLEME 09.08.2017 09:48

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden en son alınan hava durumu verilerine göre; İstanbul’da 9 Ağustos Çarşamba yani bugün yağış beklenmezken, sıcaklıklar en düşük 24 derece, en yüksek ise 34 derece aralığında hissedilecek. İstanbul’da bugün havanın parçalı, kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu olması bekleniyor.

AKOM tarafından İstanbul’daki hava sıcaklıklarına ilişkin gelen yeni bilgilere göre; artan nem oranları ile birlikte kuvvetli kuzeyli rüzgarlar havada bulutlu bir gökyüzünün hakim olmasına neden olurken birkaç gündür 33-35 derecelerde seyreden hava sıcaklıklarının tekrardan 30 derece civarı gerilemesine bunaltıcı sıcaklardan nispeten daha serin günler geçirmemize neden olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu tahmin raporuna göre bugün; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi meydana geleceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi