Zırhlı aracın geçişi sırasında patlama!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, devriye görevi zırhlı aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu 4 polis memuru yaralandı.

Zırhlı aracın geçişi sırasında patlama!
Zırhlı aracın geçişi sırasında patlama!
GİRİŞ 10.08.2017 13:57 GÜNCELLEME 10.08.2017 15:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde gece devriye gezen polis zırhlı aracının geçişi sırasında yola daha önceden tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polis yaralandı.

Yafes Mahallesi Nisan Sokak'ta saat 01.30 sularında devriye gezen polis zırhlı aracının geçişi sırasında teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada yolda derin bir çukur oluşurken, zırhlı araçta bulunan 4 polis yaralandı. Yaralı polisler sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. İlçenin birçok yerinden de duyulan patlama nedeniyle yakındaki park halindeki bir aracın camları kırılırken, yakınlardaki evlerde de hasar oluştu. Patlamayla birlikte çok sayıda kişi korku ve panğe kapıldı.

Patlamadan hemen sonra olay yerinden kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla mahalle abluka altına alınırken, mahalleye çıkan bütün sokak giriş ve çıkışlar kapatıldı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı mahallede terörle mücadele ve olay yeri inceleme ekipleri, sokak ve çevresinde başlattığı inceleme ve çalışma devam ediyor. Hastanede tedavi altına alınan polis memurlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

NUSAYBİN'DE ARAÇ DEVRİLDİ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde hareket halindeki zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 polis memuru yaralandı.

Nusaybin'deki mülteci kampı yakınlarında bu sabah hareket halindeki zırhlı polis aracının sürücüsü, direksiyon kontrolünü yitirince şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada zırhlı araçta bulunan 2 polis memuru yaralandı. Sağlık ekiplerinin kaza yaptığı ilk müdahale ardından yaralı 2 polis, ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edilirken kazada zırhlı polis aracı kullunılamaz hale geldi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Konuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Uzaktan kumandalı hainler.Ne o korkup kaçmışsınız.Korkaklar.Siz kendinizi insan mı sanıyorsunuz.Aynaya bakın ne görebileceksiniz?
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bi paket şeker alıp en yakın terörist köye gidin tebrik edin
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    itlerin mermisi bitmemiş bittigi zaman zorla yaptırıldıgını söyleyip pişmanız diyecek.tir
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    mahallenin içinde nasıl kayboluyorlar tüm mahalleyi sorguya çekin gerekli ceza verilsin diyecem ama nerdeeeeee
    Cevapla
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun.acil şifalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi