Türk vatandaş ABD askeri araçlarını görüntüledi

Romanya'da bir benzin istasyonundaki TIR şoförü Türk vatandaş, yoldan geçen ABD askeri araçlarını görüntüledi, hareketliliği sorguladı.

GİRİŞ 10.08.2017 21:28 GÜNCELLEME 11.08.2017 00:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Peş peşe giden araçları video kaydına alan Türk vatandaşı, askeri hareketliliği anlatmaya başladı. Yoğun askeri trafiğe ilişkin yorum yapan vatandaşımız "Dünden beri Bulgaristan'da Romanya'da ara ara, 30-40 araçlık askeri konvoylar, ABD'nin Coni'leri biryere gidiyorlar. Romanya'da şu anda Bükreş istikametine doğru hareket ediyorlar. Oradan nereye giderler bilmiyorum. Bulgaristan'da da Varna, Burgaz istikametine gidiyordu bu araçlar. Sürekli gidiyorlar. Biraz önce bir konvoy gitti, şimdi ikinci konvoy gidiyor" dedi.

TÜRK HALKINA ÇAĞRI

Hangi ülkeye gittiklerini bilmediğini söyleyen vatandaşımız, "bu tarafta hangi ülke var bilmiyorum. Yani bizim ülkemizden başka kim var ? Bütün Ümmet-i Muhammed'i, Türk halkını uyanıklığa davet ediyorum. Su uyur, düşman uyumaz. Ne işi var ABD'nin Coni'lerinin Türkiye istikametinde? diyerek askeri hareketliliği sorgulayan TIR şoförü, herkesi dikkatli olmaya davet etti.

Romanya polisinin yolu kapattığı için beklemek durumunda kalan vatandaş, olaya ilişkin yaptığı yorumda "bu tarafta Rusya yok yani. Sadece Türkiye var. Bu konvoyların gidişi boş değil uyanık olalım, eyy Ümmet-i Muhammed, Türk milleti. Birbirimize düşüp de dışardaki düşmanları farketmezsek bir gün bu konvoylar bizim memleketimize de girer. Dikkatli olalım" dedi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Konuya ilişkin askeri konvoyun gidişine ilişkin yetkililerden herhangi bir açıklama gelmezken, sosyal medya hesaplarından yayılan bu görüntü gündemin konusu oldu.

YORUMLAR 8
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Şahsi düşüncemi söylemek istiyorum. Bence suriye ve orak sınırında oluşacak bi çatışma durumunda işlir büyüyecek ve içte karışıklık çıkarmaya çalışacaklar ortalık karışınca yönetimi düşürmek amacıyla ve sözde barışı sağlamak amacıyla ülke topraklarımıza müdahalede bulunma teşebbtsünün hazırlıkları içindeler 2023 te yeni bir sözleşme imzalatmak istiyorlar çünkü
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Mutlak hak gelecek batıl zail olacaktır. Çok tedbirli olmalıyız uyanık olmalıyız.
    Cevapla
  • düden 6 yıl önce Şikayet Et
    şunu unutmayın abd haçlı ordusunun toplanmış halidir
    Cevapla
  • ferhat 6 yıl önce Şikayet Et
    İncirlikte yeterice var. Dışarıdan saldırmasına gerek yok. Hem o araçlar hepsi Doğu avrupa ordularının kullandığı araçlar. Nato ve abd envanterine asla almadığı araçlar.
    Cevapla
  • Diyarbekirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey amerika, alemlerin rabbi olan Allah'ın, Meleklerinin, Peygamberlerinin ve salih kullarının laneti sizin ve destek verdiklerinizin üzerine olsun. Allah oyun ve tuzaklarınızı boşa çıkarsın inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi