Bugün doğum günüydü! En acı veda

Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda düzenlenen tören sonrası Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in cenazesi memleketi İskenderun'a gönderildi.

GİRİŞ 12.08.2017 10:35 GÜNCELLEME 12.08.2017 11:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında dün terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda bu sabah bir tören düzenlendi. 

Törene Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Şen, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ailesi ve silah arkadaşları katıldı.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Törende bugün 41 yaşını doldurarak 42 yaşına girecek olan şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kısa özgeçmişi okunurken, ardından şehit ve tüm şehitler için dua edildi. Eşi Cemile Gedik ve çocukları şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, şehit astsubayın cenazesi doğum gününde düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    şehidimin mekanı cennet olsun. Allah bu terör örgütlerini kahretsin.
    Cevapla
  • efe türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen ki, rûhunla beraber gezer ecrâmı adın; Sen ki, a'sâra gömülsen taşacaksın...Heyhât, Sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihât... Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber. Allah rahmet eylesin. ailesinin ve milletimizin başı sağolsun.( reis idamı sen söylüyorsun halk söylüyor tbmm harekete geçmiyor artık sabırlar tükeniyor.)
    Cevapla
  • kanuni61 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • B.Gazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi yigitler oldukca bu vatani hic bolemezler. mekanlariniz cennet olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı