Adana'da yine şoke eden bir olay

Adana’da polis ekiplerini görünce paniğe kapılıp cebindeki bir poşet uyuşturucu hapı yutan genç, gözaltına alındı.

GİRİŞ 12.08.2017 11:24 GÜNCELLEME 12.08.2017 11:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adana’da polis ekiplerini görünce paniğe kapılıp cebindeki bir poşet uyuşturucu hapı yutan genç, gözaltına alınırken kendisini görüntüleyen gazetecileri ölümle tehdit etti. Polis tarafından kusturulan genç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Yüreğir ilçesindeki Kışla Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde kenarında yürüyen Arda G., çevrede gezen polis ekiplerini görünce paniğe kapılarak cebindeki uyuşturucu hapları poşetiyle birlikte yuttu.

Gencin uyuşturucu satıcısı olduğunu düşünen polis ekipleri, şahsı bir süre kovaladı. Yol kenarındaki bir benzin istasyonunun tuvaletine kaçan genç kısa süre sonra gözaltına alındı. Gencin yuttuğu hapları çıkarmak ise kolay olmadı. Şahıs, uğraşlar sonucu uyuşturucu hapları poşetiyle kustu.

Gözaltına alınan genç, kustuğu hapların cinsel güç artırıcı hap olduğunu iddia ederek kendilerini görüntüleyen gazetecileri ölümle tehdit etti.

Özel bir sağlık lisesinde okuduğu öğrenilen Arda G., ’kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak’ suçundan işlem yapılarak adli kontrolle serbest bırakıldı

YORUMLAR 10
  • Polis? 6 yıl önce Şikayet Et
    Polis, bu gibi insanları yakalayana kadar ne haller cekiyor, yakaladıktan sonra gözünün içine bakarak cıkartılıyor, polisinde cektiği zorluk yanına kar kalıyo, ne bicim adalet var ya, yakala sonrada serbest bırak, adalet bu demek degil!!!?
    Cevapla
  • Bilgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye serbest bırakılıyor? Çoluk çocuğa satsın diyemi. uyuşturcu geleceğimizi elimizden alıyor biz daha olayın farkında değiliz
    Cevapla
  • KUL 6 yıl önce Şikayet Et
    böylelerini maden ocaklarında çalıştıracaksın hem ıslah hemde üretim sağlıyacaksın yılda bir kontrol edecen adam olmuşsa bırakacan olmamışsa çalıştırmaya devam bak nasıl adam oluyorlar.bizdeki adalet içerde beslemek.
    Cevapla
  • kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban en net çözüm
    Cevapla
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sekildemi uyusturucu ile mucadele olacak gecin onu bir poseti nerden aldi onu bulun bu gencede cezasini verin kimbilir kac genci zehirleyecekti bu sekil mucadele odul olmus
    Cevapla
  • Zeki Işık 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ki böyle insanlarla aynı ilde yaşamak ne kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF Başkan Yardımcısı, Şimşek ile fotoğraf paylaştı
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...