Kabus geri döndü! 31 asker hastaneye kaldırıldı

Sivas'ta 5'inci Piyade Er Eğitim ve Tugay Komutanlığında görevli 31 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Kabus geri döndü! 31 asker hastaneye kaldırıldı
Kabus geri döndü! 31 asker hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 14.08.2017 15:41 GÜNCELLEME 14.08.2017 16:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, 5'inci Piyade Er Eğitim ve Tugay Komutanlığında sabah saatlerinde meyve suyu içtiği iddia edilen askerler rahatsızlanmaya başladı. Askerlerin kendilerini kötü hissetmeye başlamasıyla durum 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Zehirlenme şüphesiyle 31 asker Numune Hastanesine kaldırıldı. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi gören bazı askerler tedavisinin ardından taburcu edildi.

Konuyla ilgili olarak Sivas Valiliği yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz 5'inci Piyade Eğitim Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 31 askerimiz öğlen saatlerinde gastroenterit ve karın ağrısı şikayeti ile Numune Hastanesi Acil Servisine müracaat etmiştir. Yapılan muayene ve tetkikler sonucundan mikrobiyolojik bir etkene rastlanmamıştır. Askerlerin tamamı yapılan muayene ve tetkik sonucundan olumsuz bir bulguya rastlanmaması sonucu taburcu edilmiştir. İdari tahkikat devam etmektedir."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • birbilen 6 yıl önce Şikayet Et
    Manisa daki olayda oldugu gibi burda da vardir bu işin sorumlusu bir assubay!Hemen tikin içeriye.Her haltin basinda subay var ama iş sorumluluk üstlenmeye gelince onlara hesap soran yok.
    Cevapla
  • Ayvaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabii ki de fetö
    Cevapla
  • ALİ KURTOĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetle fetö anlaşmaya çalışıyorlar. Arabuluculuğu da Hüseyin Gülerce üstlenmiş durumda. Hüseyin Gülerce'nin şu twetini okursanız anlarsınız "Hüseyin Gülerce‏ @huseyingulercee 2 Ağu Daha fazla Hakaret ve küfür ile saldıranlar uzlaşmanın yollarını tıkıyor. Bu kavga bir gün bitecek, ABD ve Avrupa safındakiler insan içine çıkamayacak." Bütün bu olayların açıklaması tarafların pazarlıkta daha kuvvetli görünmek istemeleridir. Fetö diyor ki bakın istersem tüm askerleri zehirleyerek öldürebilirim. Hükümet de idam cezasını getiririm diyerek. Cumhurbaşkanı şeytanla anlaşma olamayacağını anladığı zaman iş işten geçmiş olacak.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu zehirlenmelerin arkasındada Dış güçler;Fetö var ..daha önce niye olmuyorduda şimdi oluyor? Bakın dış güçlerin boy gösterdiği(Gezi parkı) 2013,den sonraki yıllara bir tane zehirlenme olayı varmı?.
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yemek fabrikasında çalışanların içinde ve sokakta yeteri kadar terörsit olduğunu bilmeyen yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı