İnlerine girildi! Aranan isimler yakalandı

Denizli'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 18 zanlı yakalandı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında 6 ilde düzenlenen operasyonla 27 kişi gözaltına alındı.

İnlerine girildi! Aranan isimler yakalandı
İnlerine girildi! Aranan isimler yakalandı
GİRİŞ 15.08.2017 16:54 GÜNCELLEME 15.08.2017 16:54

Alınan bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen 21 kişiye yönelik Denizli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Denizli merkez, Buldan ve Güney ilçelerinde operasyon düzenlendi.

Aralarında Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, müftülük ve belediye çalışanlarının olduğu şüphelilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda örgütle bağlantısı olan ve ByLock kullandığı tespit edilen 18 kişi gözaltına alındı.

Ev ve işyerlerinde arama yapılan zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Hakkında gözaltı kararı verilen 3 kişiyi yakalama çalışmasının devam ettiği bildirildi.

6 İLDE OPERASYON

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında 6 ilde düzenlenen operasyonla 27 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapmasında örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgüt yöneticisi ve üyesi oldukları iddiasıyla 28'i görevde olan 32 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Kocaeli başta olmak üzere Van, İzmir, Ankara, Bursa ve Muğla'da operasyon düzenlenerek 27 kişi gözaltına alındı. 5 kişinin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar