Çılgın aşık bir şehri ayağa kaldırdı!

Gaziantep'te, ailesinin, sevdiği kızla evlenmesine izin vermediği Mahmut A., 7 katlı apartmanın üst katındaki boş olan dairenin penceresinde intihar girişiminde bulundu.

Çılgın aşık bir şehri ayağa kaldırdı!
Çılgın aşık bir şehri ayağa kaldırdı!
GİRİŞ 17.08.2017 06:47 GÜNCELLEME 17.08.2017 06:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, öğleden sonra Eyyüpoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesinin, kız arkadaşıyla evlenmesine izin vermediği belirtilen Mahmut A., 7 katlı apartmanın en üs katındaki kullanılmayan ve boş olan dairenin penceresinden sarkıp atlayacağını söyledi.

Mahmut A.’yı pencerede görenlerin ihbarıyla gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise atlama ihtimaline karşı branda açtı, sağlık ekipleri de hazır bekledi. Polis ve psikologun konuştuğu Mahmut A., ismi öğrenilemeyen kız arkadaşının gelmesiyle atlamaktan vazgeçip aşağıya indi. Kız arkadaşına sarılıp aşağıya inen Mahmut A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR 15
  • Hayata Dair 6 yıl önce Şikayet Et
    Aile onayı bana ters gelir sonuçta herkes aile kurmak için yaşamak için inandığı değerler için dunyada yasam sürüyolarlar ama iyi ama kötü, insan iradesi karşı konulamaz, özgürlük iradesi herkesin hakkıdır o dedi bu dedi diye farklı düşünemem bu hayat bana ayit ben mutluluk isterim onun için yaşamaya çalışırım, kımse sonradan ne olur bilemez
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum benimde sevdiğim kızı vermediler neymiş aynı şehirde değilmişiz... O gaziantep ben istanbul ve şimdi başkasıyla zorla evlendirdiler kız mutsuz haliyle yeni evlendiği adam mutsuz ailesi mutsuz ne diyeyim ALLAH'a havale ediyorum
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse için ölmeye değmez verende alanda yüce rabbim
    Cevapla
  • cok gevezeyim 6 yıl önce Şikayet Et
    boyle birisi vardi.kizla evlenemedi diye intihar edecekti.evlendikten sonra kizla anlasamayip intihara kalkismisti.insanlar cok tuhaf.ama ask insani cok kotu hallere sokabiliyor.ben anliyorum.ama dinimizde intihar yok bunu unutmasinlar bu insanin intihar etmesine engel oluyor.
    Cevapla
  • try 6 yıl önce Şikayet Et
    aile onayi olnadan evlenmeyin tavsiyemdir....
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde elli katılıyorum
    Cevapla
  • Avukat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz katılıyorum :)
    Cevapla
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay aşka bak, tabi daha başka bir yöntem, kullanabilirdi, akıllı bir insan bu riski almaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar