İstanbul'da sabaha karşı 05.00'da başladı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultanbeyli'de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

GİRİŞ 17.08.2017 08:10 GÜNCELLEME 17.08.2017 09:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Operasyona havadan polis helikopteri de destek verdi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında toplanarak saat 05.00 sıralarında konvoylar halinde ayrılan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultanbeyli'de uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 20 şüpheliyi yakalamak için 22 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyona; özel harekat timleri, havadan da polis helikopteri destek verdi. 

Operasyon kapsamında Hamidiye Mahallesi, Eyyübi  Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katındaki bir daireye özel harekat timleri ile birlikte baskın düzenleyen polis ekipleri içeride aramalar yaptı.



Polis ekipleri, Fener Sokakta bulunan 3 katlı bir binanın giriş katındaki bir daireye de baskın düzenledi. Özel harekat timleri dairenin kapısını 'Kocbaşı' ile kırarak içeriye girdi. Aramalar sırasında çevrede polis ekiplerinin önlem aldığı görüldü. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin olduğu öğrenildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu paraları ile bize kurşun sıkıyorlar. Terör bundan finanse ediliyor.
    Cevapla
  • yerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizdeki şu an Terör ile birlikte en büyük tehlike.Kökü kazınana kadar mücadele edilmeli. İhmal edilirse Allah Korusun Avrupa'yı arar hale geliriz...
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!