Tecavüzcüyü öldürmüştü! Daha önce şikayetçi olmuş

Adana'da kızına tecavüz ettiğini ileri sürdüğü 17 yaşındaki genci öldürmekten tutuklanan babanın daha önce de aynı olaydan dolayı öldürdüğü çocuktan şikayetçi olduğu ortaya çıktı

GİRİŞ 17.08.2017 10:33 GÜNCELLEME 17.08.2017 11:26
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Olay, 14 Ağustos günü Yüreğir’e bağlı Yavuzlar Mahallesi’ndeki Kışla Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; teknik servis elemanı olarak çalışan M.R.Y.,  bir arızayı gidermek amacıyla kendisine verilen adrese doğru yola çıkmak için iş yerinden çıkıp servis aracına bindi.

M.R.Y., çalıştığı iş yerine ait aracın arka kısmına binip yola çıkmak üzereyken bir anda elindeki silahla aracın arka kapısını açan Emrah B., “Sen kızıma tecavüz ettin, senin yüzünden psikolojik tedavi görüyor” diye bağırarak gencin üzerine 4 el ateş etti.

Katil zanlısı, polis tarafından yakalanırken, M.R.Y. ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Zanlı, emniyetteki ifadesinde M.R.Y.'yi 15 yaşındaki kızı F.N.B.'ye tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi. 

Mahkemeye sevk edilen zanlı baba Emrah B., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

15 YAŞINDAKİ KIZ HAMİLE KALMIŞ

Babanın, kızıyla öldürdüğü şahsın ilişkisini kızının hamile olduğu ortaya çıkınca öğrendiği ve hemen polise giderek şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmada zanlı M.R.Y. gözaltına alındı.

M.R.Y. kız çocuğunun sevgilisi olduğunu kendi rızasıyla birlikte olduklarını tecavüz etmediğini ileri sürdü. Polis kız çocuğunun da ifadesine başvurdu. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğunun "Biz M.R.Y. ile sevgiliydik, kendi rızamla onunla birlikte oldum" diye ifade verdiği öğrenildi.

Bu ifadeler sonrasında M.R.Y.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı belirlendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 50
  • Kılıç Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gayrımeşru ilişkinin acı sonuçlarını göstermesi açısından ibretlik. Umulur ki birilerine ders olur da bel altlarının dikdatörlüğünden kendilerini kurtarırlar. Nerede bir günah varsa orada bela da vardır..
    Cevapla
  • serhat 6 yıl önce Şikayet Et
    15 yasindaki birisinin kendi rizasi diye bisey yok
    Cevapla
  • Ceddi Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Adam haklı diyor evet baba olmak zor Lakin gerçekten kız Ve çocuk sevgili olup bir hata yapmışlarsa bir ihtimal de olsa ya böyleyse sonuçta çocuk vs diyemezsin ergenlik çağına Eren islama göre yaptıklarından mesuldür Ki bazı kız ya da erkek çocukları 13/14 yaşında sanki 25 yaşında gösteriyor Bakın ben ölen genç haklı demiyorum asla fakat iki taraf isteyerek yaptıysa burada anne baba ihmali olanlar Ve gençlerin ikiside suçlu Ama yolda yürürken zorlar kaçırıp vs olduysa o zaman baba birgün bile içerde kalmasın Ama hangisi doğru kim biliyor Birde sözkonusu Adana ise vukuatlı yer olduğundan iyice araştırıp bekleyip görüp öyle yorum yapmak lazım Ki kul hakkına girmeyelim
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle babalara ceza,vermeyecen
    Cevapla
  • Envers 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu batıdan ithal kanunları yani bize giydirilen deli gömleğini kim getirip ve şuan halen savunuyorsa değişmesin deyip dine saldırıyorsa bu tür olayların vebali onların boynuna. Kız daha 15 erkekse 17 baba ise katıl oldu inşalla artmadan muhasebe yapılıp ona göre dini eğitim verilir. Yoksa nefsi eğitim devam ederse ilerde bu vakalar dahada artacak ki artıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek