Oto pazarlarına 43 ilde eş zamanlı operasyon!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün talimatı ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 43 ilde bulunan oto pazarlarında eş zamanlı çalıntı araç operasyonu başlatıldı.

GİRİŞ 20.08.2017 15:21 GÜNCELLEME 20.08.2017 15:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Türkiye genelinde 43 ilde 66 noktada eş zamanlı olarak, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, çalıntı ve aranan araçların yakalanması için planlı operasyon başlatıldı.

Denetimler kapsamında oto pazarlarında uygulama başlatan ekipler, bir tarafdan araçların plaka bilgilerini sorgularken, diğer taraftan ruhsat ile araçların şasi ve motor bilgilerinin aynı olup olmadığını sorguluyor.

Sabah saat 09.00 itibari ile başlayan ve 19.00'a kadar sürecek olan denetimlerin, Türkiye genelinde ilk kez oto pazarlarına bu kadar kapsamlı gerçekleştirildiği öğrenildi. Operasyona çok sayıda personel katılıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu galericilerede bi ayar gelsin.dolandırıcısı çok
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım son günlerde emniyet ne kadar harika çalışıyor elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.. Her hafta hainlerin tepesine biniyorlar büyük operasyonlar yapılıyor Rabbim sizinle olsun inşallah. Ayağınıza toz değmesin.
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    sahtekarlar yine herseyin üstünden geldikleri gibi bu oto pazarlarında da birtürlü yollarını bulurlar Denetimciler oto pazarlarından ciktikdan sonra satekarlar iceri girerler bugünde kimseye güvenmeyeceksin en garantilisi neyse onu yapacaksın.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne guzel bir uygulama devami gelmeli
    Cevapla
  • Oyle işte 6 yıl önce Şikayet Et
    Heryerde çakal dolu bişey alıp satmayada korkar oldu insan. İyi ceza verin ki bir daha cesaret edemesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı