ÖSYM Başkanı istifa etti

ÖSYM Başkanı Ömer Demir istifa ettiğini açıkladı.

ÖSYM Başkanı istifa etti
ÖSYM Başkanı istifa etti
GİRİŞ 21.08.2017 18:21 GÜNCELLEME 21.08.2017 19:06
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Profesör Ömer Demir görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ÖSYM merkezinde basın toplantısı düzenleyen Demir "Görevden ayrılma talebini ilgili makama sundum" dedi.

SEBEBİNİ AÇIKLADI

Demir açıklamasında "İlgili personelin kasıt taşımayan dikkatsizlikleri sonucu ortaya çıkan yerleştirme hatası nedeniyle ÖSYM'nin kurum olarak tartışılmasının önüne geçmek maksadıyla görevden ayrılma talebimi ilgili makama bugün itibarıyla sunmuş bulunmaktayım" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 119
  • Çapanoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu istifa sebebi sadece kılıf . Etmedi ettirildi . Hemde tüm ekibiyle . Google ömer demir yazın çıkan eski haberleri okuyun . O kadar .
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ömer bey istifa etmiş ya, neden istifa ettin haksız olduğumuzu kabul etmiş sayıldın, istifa etmemeliydin, dediler mi acaba?
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk eğitim sisteminin durumu ortada. biri diyor ki şunu yaptık bunu yaptık. eee sonuç ??? sonuç ortada her seferinde, 1995 li yıllardan beri; başarılı bir tek milli eğitim uygulaması ve osym uygulaması var mı??? kardeşim biz halkız biz herşeyin farkındayız evlatlarımız için tonla para ve emek harcıyoruz siz bir kalemde hiç ediyorsunuz, hep öğrenci haksız hep veli haksız hep öğretmen haksız, ya siz ??? bu arada başkanı istifası için tebrik ederim. burdan kürtür ve turizm bakanlığını göreve çağırıyorum. derhal ömer bey korunması gereken kültür mirası kapsamına alınmalıdır.
    Cevapla
  • hasso 6 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir karar
    Cevapla
  • Hamsi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Başkanın istifası ile olmaz bu hatayı yapan personel de suçlu onlar hakkında da işlem yapılmalı ne malum personelin başkana bir tuzak kurmamış olmaları birinci derecede suçlu işlemleri yapan personeldir takipçisi olacağım personel için bir işlem yapılıp yapılmadığı konusunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu