Can Dündar, İslam'a hakaret etti

Hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle Türkiye'den kaçarak Avrupa'ya sığınan Can Dündar, hakaretlerini bir seviye daha yukarı çıkardı.

GİRİŞ 23.08.2017 08:04 GÜNCELLEME 23.08.2017 09:04
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Terör örgütü DEAŞ'ın Barselona'da düzenlediği kanlı saldırıdan sonra Avrupa'da Müslümanlara olan nefret söylemleri arttı.

DEAŞ'ın İslam'la alakası olmamasına rağmen, söylemlerini Müslümanlara nefret üzerinde oluşturan Avrupalılara, Türkiye'den kaçan Can Dündar da katıldı.

"İSLAM'DA SORUN OLDUĞU BARİZ"

İtalya'da yayın yapan Corriere della Sera'ya konuşan Dündar, Avrupa'da hareket eden Müslümanların çoğunun terörist olduğunu söyledi.

Terörizmin sorunlarının derin olduğunu ifade eden firari Can Dündar, "İslam'da bir sorun olduğu bariz!" diyerek sözlerine devam etti.

Açık konuşmanın doğru olduğunu belirten Dündar, gerçeklerin söylenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 115
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki Can Dündar dediğin gibi olsun biz terörist olalım. Lakin şunu unutma! Islam ülkelerinde her gun binlerce insan petrol için, yeraltı zenginlikleri için katkediliyor hemde kimin Askerleri ve silahlariyla biliyor musun? Senin o çok sevdiğin Avrupalı ve Amerikalıların Askerleri ve silahlariyla... Ya sorarım sana elin Conisinin ne işi var km'lerce uzak diyar Irak'ta, Suriye'de, Türkiye'de? Kalkıp bize terörist diyorsun benim onların memleketinde gözüm varmı? Yok. Beni bana bırakırsanız ben ne terörist olurum nede korkulacak insan. Ben ancak iyi bir insan iyi bir Müslüman olurum. Ama işiniz gücünüz bizimle uğraşmak olunca bende terörist oluyorum ne yapayım şimdi?
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman fizikci Einstein in dedigi gibi bilimin SINIRLARI vardir, fakat sacmalamanin yada kendini bilmezligin hicbir SINIRI yok. Peki adama sormazlar mi. Mademki ISLAMin sorunlari var bunca sene nerelerdeydin. Türkiye´de bildigim kadari ile müslüman cok var. Alman pasaportu cok mucize birsey demekki adamin dilini cözüyor.
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim istihbaratımız ancak seyrediyor.Bu adamı derdest edip ülkemize getiremez miyiz?Adamlar hain adil öksüz'ü kaçırıyorlar.Biz lafını geveliyoruz.Ne konuşmalarını bekliyoruz?Küpün içinde ne varsa dışına da o sızmaktadır.
    Cevapla
  • Nurullah 6 yıl önce Şikayet Et
    allah cc sen ve senin gibi islam düşmanlarını kahhar ismiyle kahretsin
    Cevapla
  • mustafa yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Erzincan 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yaşarsanız Öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle haşr olursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı