Salih Müslim'i korku sardı

Terör örgütü PYD'nin elebaşı Müslim, Türkiye'nin Afrin'e harekat düzenlemesi durumunda direnişle karşılaşacağını söyledi.

Salih Müslim'i korku sardı
Salih Müslim'i korku sardı
GİRİŞ 23.08.2017 08:25 GÜNCELLEME 23.08.2017 08:26
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkenin sınır güvenliğini sağlamak için Fırat Kalkanı Harekatı ile bölgeyi teröristlerden temizledi. TSK'nın desteğiyle ilerleyen ÖSO güçleri, DEAŞ'a üst üste darbeler vurdu.

Fırat Kalkanı Harekatı'ndan sonra terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin elinde bulunan Afrin'e de bir operasyonun yapılabileceği gündeme geldi.

"GÖZÜMÜZÜ KARARTIRIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afrin'de Türkiye'ye müzahir Kürtler de var, oralarda terörün baskın çıkma ihtimali olursa, gözümüzü karartırız" diyerek operasyonun sinyalini verdi.

SALİH MÜSLİM'DEN JET AÇIKLAMA

Erdoğan'ın bu sözlerinden sonra büyük bir panik içerisine giren PYD'li teröristler hemen bir açıklama yaptı. Örgütün medyasına konuşan PYD elebaşı Salih Müslim, Türkiye'nin Afrin'de direnişle karşılaşacağını savundu.

AMERİKALILARA GÜVENİYOR

Amerika'dan aldığı silah, mühimmat ve paralarla ayakta duran örgütün elebaşı, "Afrin'e yönelik saldırı olursa sert kayaya çarparlar. Afrin, sonuna kadar direnecektir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 72
  • ondan 6 yıl önce Şikayet Et
    mendefur meymenetsiz
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    1 saatlik işimiz var bir gece ansızın gelebiliriz
    Cevapla
  • kara murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ver mehteri
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gözünüz kararırsa cehenneme kütük olursunuz. Bizimkilerin gözü kararırsa "şehit" olurlar. Biz de ancak dua ederiz. Sahi size dua edecek olan da yok dimi?! Yazık...
    Cevapla
  • onrat38 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyayı çagırın !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış