Büyük buluşma bugün geçekleşecek!

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tatlı Bela’nın yakışıklı oyuncusu Avinash Sachdev Türk hayranlarıyla buluşmak için İstanbul’a geldi.

Büyük buluşma bugün geçekleşecek!
Büyük buluşma bugün geçekleşecek!
GİRİŞ 23.08.2017 13:38 GÜNCELLEME 23.08.2017 14:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

23 Ağustos akşamı Fatih Topkapı Sosyal Tesisleri’nde sevenlerinin karşısına çıkacak olan Hintli oyuncu, şimdiye kadar gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını belirtti.

İSTANBUL’A HAYRAN KALDI

Tatlı Bela dizisinde ‘Shlok’ karakterini canlandıran Avinash Sachdev, hayallerinin şehri İstanbul’u gezdi. İstanbul’a hayran kalan Sachdev, Türkiye’ye tekrar gelip burada uzun süre kalmak istediğini söyledi. İstanbul’a geldiği ilk gün Eminönü’nü gezen Sachdev, Mısır Çarşısı’ndan alışveriş yaptı. Sachdev gezisinin ikinci gününde ise Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi ve Yerebatan Sarnıcını gezerek Türk tarihi hakkında bilgi edindi. Gezdiği mekanlara hayran kalan Sachdev’e doğum günü olan 22 Ağustos’ta İstanbul Boğazı’nda sürpriz bir parti verildi. Tekneyle açılan Sachdev bir yandan doğum gününü kutlarken bir yandan da boğaz manzarasının tadını çıkardı.

YOĞUN İLGİDEN MEMNUN

Tatlı Bela dizisinin ardından Türkiye’de birçok hayran edinen Sachdev, havaalanına geldiği andan itibaren gördüğü yoğun ilgi karşısında büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

Türkiye’de Antalya ve Trabzon’u da görmeyi çok istediğini söyleyen yakışıklı oyuncu, yeniden gelip burada bir dizide rol almak istediğini vurguladı. Türk kültürünü kendi kültürüne yakın bulan oyuncu, burada kendini evinde gibi hissettiğini, Türk insanının sıcakkanlığına ve misafirperverliğine hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

HAYRANLARLA BULUŞMA

23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 19:00 Fatih Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek olan hayran buluşması etkinliğinde hayranlar Sachdev’le birebir sohbet etme fırsatı bulacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • fatoş 6 yıl önce Şikayet Et
    gıybet etmeyin.
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    ana, bunun hayranı da mı varmış? 90 ların dizileri gibi
    Cevapla
  • Yeter. 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden
    Cevapla
  • Yeter. 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'in hintlisi. Istanbula hayran kalsa ne olur kalmasa. Bunun bizde hayranlari kimmis cok merak ettim. Cakma Emrah.
    Cevapla
  • milli görüs 6 yıl önce Şikayet Et
    adam ülkesine döndügünde söyle bir demec verdi hint gazetelerine .kendimi tanri gibi hissettim türkiyede nedenini sorduklarinda kapali kizlarin bana taparacasina cilgin sarilmalri sevgi göstermeleri cok acayibime gitmisti ben müslümanlar kadinlarin bir erkekle elini vermediklerini biliyodum ama öyle olmadigi gördüm müslüman kizlarin ve ailelerin düstügü durum islam dunyasini özetleyen bir konu bir tane puta tapan erkegin pesinden kosan süslümanlar utanilacak halinize sevinioyrsunuz yaziklar olsun sizlere
    Cevapla
  • Cansu 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum
    Cevapla
  • Aysu 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru soze.ne hacet şapka çıkarıyorum öyle türk kızı kalmadı
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    ah ben cahil kardeslerim ah bizene elalemin oglundan yaw
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!