Türkiye genelinde dev uygulama

Türkiye genelinde başlayan 'Türkiye Güven Huzur' adlı asayiş uygulaması kapsamında, İstanbul'da hava destekli 5 bin polisin katılımıyla sabit yol uygulaması yapılıyor.

GİRİŞ 23.08.2017 22:30 GÜNCELLEME 24.08.2017 09:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla Türkiye genelinde başlatılan asayiş uygulamasına İstanbul'da narkotik suçlarla mücadele, terörle mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu 5 bin polis katılıyor.

Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruluyor.

Zırhlı araçların da uygulama noktalarında giriş ve çıkışları kapattığı kontrollerde, denetime tabi tutulan kişilerin GBT sorgulamalarının yanı sıra, el çantaları ve valizleri de dedektör köpekler eşliğinde kontrol edildi.

Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri de havadan destek veriyor. Uygulamanın gece yarısına kadar süreceği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • memati 6 yıl önce Şikayet Et
    polis hiç dinlenmesin ailesi çoluğu çocuğu yok zaten
    Cevapla
  • Son Yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    O polisin ailesinin de emniyeti için gerekiyor ise dinlenmesin, kardeşim.
    Cevapla
  • Abdülhey 6 yıl önce Şikayet Et
    Polislerin mesaisi çok... Doğrudur. Ama doğru dürüst çalışan yok. Tabi bu polisin değil, onları yönetenlerin suçudur yıllardır...
    Cevapla
  • turkko 6 yıl önce Şikayet Et
    polisin gorevi bu, bunun icin maas aliyor
    Cevapla
  • Polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Polis misin sen?
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Kanun kaçaklarının yakalanması için iyi bir fırsat.Yalnız haberli yapıldığında kaçaklar saklanabilirler.Habersiz uygulama yapılsa iyi olur.Medya ganimet bulmuş gibi haber yapıyor.Kimlere duyurmaya çalışıyor diye aklıma gelmiyor değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi