Tatlıses'ten gönülleri fetheden paylaşım!

Suriyeli bir kız çocuğunun karnını doyuran İbrahim Tatlıses, "Gelin birlik olalım, bu gariplerin zehir olmuş dünyalarını biz de zehir etmeyelim" diyerek büyük alkış topladı.

Tatlıses'ten gönülleri fetheden paylaşım!
Tatlıses'ten gönülleri fetheden paylaşım!
GİRİŞ 24.08.2017 10:27 GÜNCELLEME 24.08.2017 10:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan küçük kızın aç olduğunu gören İbrahimTatlıses, hemen duruma müdahale etti. Küçük kıza çorba ve lahmacun yediren Tatlıses, Instagram'ından fotoğraf paylaştı. İmparatorun, bu insani tavrı ve açıklamalarıysa beğeni yağmuruna tutuldu.

"BU KÜÇÜK KIZIN YERİNDE BENİM KIZIMDA OLABİLİRDİ"

İbrahim Tatlıses, Suriyeli bir kız çocuğuna yemek ikram etti. O yemekten bir kare de paylaşan ünlü sanatçı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Bu hanım kızımız Suriye'nin Halep şehrinden göçe zorlanmış, memleketini bırakıp gelmiş çünkü çaresiz... Adı Emine, Allah göstermesin bu kızın yerinde benim kızım Elif de olabilirdi. Bir saniye sonrasını kim tahmin edebilir? Neden bizler bu insanları dışlarız, neden bir tas çorbayı onlara çok görürüz? Emine'nin karnı aç ve onun gibi nicelerinin... Kim ister böyle yaşamayı? Düşünebiliyor musunuz evi yok, barkı yok, bir lokma yiyecek ekmeği yok... Gelin birlik olalım, bu gariplerin zehir olmuş dünyalarını biz de zehir etmeyelim... Hiçbir şey kaybetmeyiz ama elimizden geleni yapmazsak bu masum çocukların bir damla gözyaşının hesabını veremeyiz...!!!"

YORUMLAR 23
  • ersan tokmak 6 yıl önce Şikayet Et
    5 liralik corba vermis sanki ne yapmis,bu reklama ne gerek var,ayrica kucuk kiz rencide olmustur,kiza bi corba verdi tum turkiyeye duyurdu ne gerek vardi,
    Cevapla
  • karasulu vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun örnek amaçlı olması gereken zaten tekrar tebrik ederim
    Cevapla
  • Trd 6 yıl önce Şikayet Et
    Amellerin en güzeli ihlasla yani sırf Allah rızası için yapılandır. Bir ibadete riya karışırsa Allah korusun adamın başına dert açar
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı bir ameli nefis gösteriş katarak halkın gözünde pofpoflanmayı ister.Buna Riya denir.Allah hepimizi riya dan muhafaza buyursun.Ameller Allah rızası için gizli yapılmalı.Sadece Rabbin bilsin o zaman değerlidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü