Emniyette 734 kişi göreve iade edildi

FETÖ soruşturmaları kapsamında emniyette görevden uzaklaştırılan 734 kişi göreve iade edildi.

Emniyette 734 kişi göreve iade edildi
Emniyette 734 kişi göreve iade edildi
GİRİŞ 25.08.2017 12:23 GÜNCELLEME 25.08.2017 12:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "FETÖ/PDY terör örgütüne mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan ve durumu tekrar değerlendirilen (734) Emniyet Teşkilatı mensubu ise Bakanlık Oluru ile görevlerine iade edilmiştir." denildi. 

Yapılan açıklama şöyle; "25 Ağustos 2017 tarih ve 30165 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 693 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyle; Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan (12) Emniyet Teşkilatı mensubu kamu görevinden çıkarılmış, FETÖ/PDY terör örgütüne mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu gerekçesiyle OHAL kapsamındaki kanun hükmünde kararname ile kamu görevinden çıkartılmış (1) Emniyet Teşkilatı mensubu kamu görevine iade edilmiştir. Ayrıca, FETÖ/PDY terör örgütüne mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan ve durumu tekrar değerlendirilen (734) Emniyet Teşkilatı mensubu ise Bakanlık Oluru ile görevlerine iade edilmiştir."


YORUMLAR 23
  • Sertaç Kot 6 yıl önce Şikayet Et
    Haber ve liste farklı.
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence ihraç edilenler bir süre takip edilmeli.Konuştukları masum mu değil mi ele verir.Heriflerin çoğu hükumete saydırıyor.
    Cevapla
  • Test 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu bela 10 kişide 1 var
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana bela versin ondan sonra da belayı hak edip etmediğini belirlemesi için teste tabi tutsun.
    Cevapla
  • liceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Cahil
    Cevapla
  • METIN AKYUREK 6 yıl önce Şikayet Et
    Het tutuklanan her goz altina alinan suclu degildir. Mahkemeler ulne diyorsa o. Suclu olanlara mueebet verilsin suçsuz varsa salinsin
    Cevapla
  • liceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.masum çok
    Cevapla
  • insan 6 yıl önce Şikayet Et
    liste nerede yayinlandi?
    Cevapla
  • Ankarali 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet demiyormu bunlar hayalet bi örgüt diye bunlar takiyyeyi iyi yapmış masum insanların başını yakmamislardir inşallah etkin pişmanlıktan yararlanan devlete sığınanlar daha samimi geliyor nerden biliyim buda yeni bir sızma yapılanma hareketi olmadığını Allah korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı