Plaketi gören Kılıçdaroğlu anında iade etti!

CHP'nin sözde 'Adalet Kurultayı'nın son gününde katılanlara anı olarak hazırlanan plakette bulunan 'Kılıçdaroğlu' hatası dikkatleri çekti.

Plaketi gören Kılıçdaroğlu anında iade etti!
Plaketi gören Kılıçdaroğlu anında iade etti!
GİRİŞ 29.08.2017 13:56 GÜNCELLEME 29.08.2017 14:22
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözde 'Adalet Kurultayı'nın yapıldığı Kocadere Kamp Alanı protokol giriş kapısı yanında sergilenen, tasarımını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı 'Adalet Heykeli'nin önündeki diğer tuğlaların yanına bıraktı.

Sözde 'Adalet Kurultayı'na katılanların anı olarak bir plakete isimlerini yazdırıp, tuğlaya yapıştırarak heykelin önüne bıraktıkları çok sayıdaki kırmızı tuğlaya CHP liderinin isminin yazılı olduğu tuğla da eklenmiş oldu. 

SOYADININ YANLIŞ YAZILDIĞINI GÖRÜNCE...

Ancak, Kılıçdaroğlu plaketlere isimlerin yazıldığı çadıra girerek görevliden kendi isminin yazılı olduğu plaketi aldığında, önemli bir hatayı fark etti. Plakete soyadının 'Kılıçtaroğlu' diye yazılı olduğunu gören Kılıçdaroğlu, görevliye, "Burada soyadım yanlış yazılmış, tekrar yazar mısınız" dedi. Hatalı plaketi görevliye verdi. Bilgisayar başındaki görevli plaketi 'Kemal Kılıçdaroğlu' şeklinde düzeltip, tekrar hazırladı. Kılıçdaroğlu da bu plaketi alıp, diğer görevliye verdi. Görevlinin plaketi yapıştırıp verdiği tuğlayı, Kılıçdaroğlu heykelin önündeki diğer tuğlaların yanına bıraktı.

YORUMLAR 16
  • tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dunyada bu kadar sorunla ulkemiz mucadele ediyor,cikarlarimiz acisindan ve saldirilara maruz kaliyor adeta varligimizi korumak icin savas halindeyiz. Ayni zamanda ulkemiz buyuyor savunma basta olmak uzere ilerlemeler her sectorde devam ediyor. Kemalin derdide tugla uzerine yazilmis plaketmi? Yaziklar olsun size.
    Cevapla
  • Oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendi isimlerini yazamıyorlar. Ülkeyi yönetecekler. Allah bunlardan güzelim ülkemizi korusun. CHP Türkiye'nin düşmanlarıyla birlik olup ülkeyi parçalamak istiyor.
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    evcilik oynayan cocuklar gibi kendi kendilerine oynamislar iste.. başka yapacak işleri olmayinca kendilerine iş edinmişler
    Cevapla
  • dadas45 6 yıl önce Şikayet Et
    bu zat en tahsili chpdir der durur cahil halk partisi kültürlü okumuşlar cahil halk partisinde ne kadar tahsili oldugu belli adamlar içmekten zaman yokki düzgün yazalar bunlar devleti yönetecek cahil gerici halk partisi
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda bir iş yaptıklarını zannediyorlar ALLAH bunların aklını almış canlarını bırakmış canlarını da alırsa herkes rahatlayacak amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi