Göz rengini değiştirmek isterken kör oluyordu

İstanbul'da 17 yaşındaki bir genç kız, güzellik uğruna göz rengini değiştirmek istedi. Operasyon için 25 bin TL ödeyen genç kız, şimdi kör olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Göz rengini değiştirmek isterken kör oluyordu
Göz rengini değiştirmek isterken kör oluyordu
GİRİŞ 29.08.2017 23:41 GÜNCELLEME 29.08.2017 23:41
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ameliyat için 25 bin lira ödeyen genç kız, yetkisi olmayan bir sağlık kurumunda lazerle pigment değiştirme ameliyatı girdi, fakat operasyondan sonra durumu kötüleşince başka bir hastanede gözetim altına alındı.  Genç kızın kör olma riskiyle karşı karşıya...

GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR Mİ?

ABD'de çok popüler olan göz rengi değiştirme ameliyatları iki şekilde yapılıyor, ilki lazerle göze renk veren pigmentleri öldürülüyor ve göz bir kaç hafta içinde maviye dönüşüyor. Bu operasyonun dönüşü yok, üstelik riskleri oldukça fazla olan ameliyatı bir hiç bir sağlık örgütü önermiyor. 

İkinci yöntem ise göz içine lens benzeri renkli bir tabaka koymak, kişiye özel yapılan lensler 20 dk lık bir operasyonla göz içine yerleştiriliyor. Bu operasyonda kör olma riski olan ve yine sağlık kurumları ve örgütleri tarafından desteklenmiyor.

YORUMLAR 20
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    NASIL YARATILMIŞSAN ONA RAZI OLACAKSIN..ALLAH'ın işine karışılmaz..ALLAH akıl fikir versin diyorum.Yinede geçmiş olsun... İNŞAALLAH DURUMUN DÜZELİR...
    Cevapla
  • Ajanda 6 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerimiz ya gerçekten hiç iyiye gitmiyor ya bana öyle geliyor...Biri şu kızcağıza ahirette ebedi gençlik kazanacağını bunun da dünyada Allahın rızasını kazanarak elde edileceğini güzelce anlatsa ahval başka olurdu...Allah şifa ve hidayet versin(Hepimize)
    Cevapla
  • Memoral 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni en guzel sekilde yaratmis, sukretmedin yazik ettin kendine. Allah akil fikir versin
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    o parayi veren aileye ne demeli... olanla yetinmeyen elindekinide kaybedermiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”