Halk otobüsünde dehşet!

Çorum'da halk otobüsünde çıkan kavgada, otobüs şoförü ile birlikte 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olay otobüsün içerisinde bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 30.08.2017 16:09 GÜNCELLEME 30.08.2017 16:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Çorum merkezde Akkent seferini yapan Seyit Ahmet Bolat yönetimindeki özel halk otobüsünde meydana geldi. İddialara göre şöförün yanına gelen yolculardan V.A. ile H.Ö., sürücünün yanındaki koltukta oturan bir başka halk otobüsünün şoförü Adem Dinç'e belirlenemeyen nedenle vurmaya başladı. Olaya müdahale eden bazı yolcular V.A. ile H.Ö.'yü otobüsten indirmeye çalıştı. Çıkan arbedede Seyit Ahmet Bolat bacağından, saldırıya uğrayan Adem Dinç ise kol ve göğsünden bıçakla yaralandı. Yaralılar, yolcuların ihbarı üzerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan şüpheliler ise polis tarafından kısa süre sonra yakalandı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken bıçaklama ve arbede anı ise otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

YORUMLAR 1
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    47 yaşındayım 12 eylülü gördüm 28 şubatı gördüm ama gelecekten hiç bukadar umutsuz olmadım. Suçluların cezasını çekmediği bir ülkede yaşıyoruz. ABD suçluları konuşturmak için işkenceyi serbest bırakan yasayı çıkartıyor. Biz en kolay olanı yani Suçluyu dışarıya salıyoruz. Ayrıca her önüne gelende silah var. Bu gün bana yarın sana. Devletin bu konuda acilen bir çalışma yapması gerekiyor. Kendisini çok beğendiğim içişleri bakanına sesleniyorum. Sayın bakan sizden beklentilerimiz çok yüksekti ama malesef.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'