Adıyaman'da askeri aracın geçişi sırasında patlama

Adıyaman Çelikhan karayolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Bölgeye ambulanslar sevkedildi.

Adıyaman'da askeri aracın geçişi sırasında patlama
Adıyaman'da askeri aracın geçişi sırasında patlama
GİRİŞ 30.08.2017 18:00 GÜNCELLEME 30.08.2017 20:37
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı (EYP) askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi.

Alınan bilgiye göre, Adıyaman-Çelikhan Karayolu'nun 15'inci kilometresinde, PKK'lı teröristler tarafından önceden yol kenarına döşenen EYP, askeri aracın geçtiği esnada patlatıldı.

Can kaybının yaşanmadığı terörist saldırıdan sonra bölgeye sevk edilen askeri birlikler, arama tarama faaliyetlerine başladı.

İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy da olay mahallinde incelemede bulundu.

Valilikten açıklama

Adıyaman Valiliğinden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Adıyaman-Çelikhan Karayolu'nun Ormaniçi ve Palanlı köyü mevkisinde yol kenarına döşendiği ve el yapımı olduğu anlaşılan patlayıcının zırhlı aracın geçtiği sırada, bölücü terör örgütü PKK/PYD mensupları tarafından uzaktan kumandayla patlatıldığı belirtildi.

Patlama sırasında can kaybı ve herhangi bir hasarın yaşanmadığı kaydedilen açıklamada, "Teröristlerin yakalanması için güvenlik kuvvetlerimizce geniş çaplı operasyon başlatılmış oluş, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • 0202 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah kaleş pkk'nin belasını versin. Adıyaman insanı siz hainlere asla prim vermez. pkk asla ve asla kürtlerin temsilcisi değil tam tersine kürtlerin katilidir. Biz doğudan batıya herkesle kardeşiz. Bunu çekemeyen pkk kudurmaktadır. Son yılların en büyük darbelerini askerlerimizden yiyen pkk kalleşleri kudurmaktadır. TÜRK_KÜRT kardeşiz.
    Cevapla
  • emre balta 6 yıl önce Şikayet Et
    azdılar gene cahil kuklalar
    Cevapla
  • Asker 6 yıl önce Şikayet Et
    Adıyaman Samsat ilçesinde askerlik yaptım. Herkes Adıyaman da terörist yoktur der. Ancak Adıyaman Terörün Geçiş noktası..Rabbim tüm askerimize polisimize yardım etsin...
    Cevapla
  • kursat 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Ekocan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hain boş durmuyor uyan turkiyem uyan burun yatirimlarimiz silaha olmalıdır çok caydırıcı güç olmamız lazım biz hala işin ciddiyetine varamasik sanırım bekamiz söz konusu düşman kapimiza gelmiş terör bitmiyor bu şehit veren bu kadar sene terorle uğraşan başka ülke varmı acaba bakın iran kuzey Kore iki silah yaptı dünya eyvallah çekti biz neyi bekliyoz anlamadım tüm saldırı bize karşı oluyor deri bağışları silahlı kuvvetlere yapılsın ne silah almak lazımsa alınmalı artık köprü yol mol bırakalım bize vatan lazım
    Cevapla
  • Alican 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birileri bozgunculuk yaptığımı sanacak ama bölgeyi çok iyi tanıyan biri olarak bende epey düşündüm..Söz konusu yerde onlarca kez bu çakallar kafa çıkrtıp cürüm işliyorlar..civar köyler alevi tut ilçesinden pazarcığa kadar bu böyle niye bu alevi köylerin etrafında bu pkk hep döner durur?Bunların bize karşı gizli bir kini garezimi var?
    Cevapla
  • Mesut 6 yıl önce Şikayet Et
    Alican beyfendi sen bu bölgeyi tanıdığını iddia ediyosun tut ilçesini tanıdığını söylüyorsun sen hic bi haltı bilmiyosun nerede ne var bilmiyosun sadece konuyu dağıtmaya dillendirmeye uğraşıyosun şimdiye kadar tut ilçesinde böyle bi durumla karşı karşıya geldin mi tut ilçesini kötülemeye kalkışma yazdığın yorumların altında ezilirsin tut ilçesini böyle bişeyle körüklemeye kalma allaha şükür tut ilçesinin alnı açık böyle bi hainliğe müsade etmezler sen gönlünü ferah tut bişey daha var tut ilçesine gelmediğin belli gelince öğrenirsin bunun gibi olaylara müsade etmiyceklerini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler