Ekmeği bölünce şok oldu: Tel, kablo, düğme...

İzmir'in Konak ilçesinde oturan 67 yaşındaki Ayten Avkan'ın süpermarketten aldığı ekmeğin içinden tel ve metal düğme çıktı.

Ekmeği bölünce şok oldu: Tel, kablo, düğme...
Ekmeği bölünce şok oldu: Tel, kablo, düğme...
GİRİŞ 02.09.2017 14:01 GÜNCELLEME 03.09.2017 02:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son bir haftada İzmir'de ekmekle ilgili 2 skandal patlak verdi. Geçtiğimiz hafta İzmir'in Bornova ilçesinde bir çiftin, tanınmış bir süpermarketten aldığı ekmekten çivi çıkmış, ekmeği ısıran Zuhal Şengülendi'nin dışı kırılmıştı. Bu kez Konak'ta başka bir fırının ekmeğinden metal tel çıktı. İddiaya göre Konak Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde bulunan bir süpermarketten aldığı ekmeği kesen Ayten Avkan, bıçağın metal bir şeye sürttüğünü fark etti. Ekmeğin içinde tele bağlı, metal bir düğme gören Avkan durumu, market yetkililerine bildirdi.

Market yetkilileri, fırın yetkilileriyle irtibata geçerek, ihtarda bulundu. Avkan, "Bu ekmeği ben yeseydim ne olacaktı? Boğazıma takılsaydı ya da torunum yeseydi bundan kim sorumlu olacaktı? Bayram tatilinin ardından ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunup tazminat davası açacağım. Bu ekmeğin içinden böylesine alakasız bir madde çıkıyorsa ne tür sağlıksız koşullarda üretim yaptıkları belli oluyor. Bu tazminattan kazanacağım parayı çocuk esirgeme kurumlarına bağışlayacağım. Böyle bir rezalet olmaz" diye konuştu.

İNSANLIK HALİYMİŞ!

Avkan'ın "Ekmeğimden tel çıktı" iddialarını doğrulayan ve ismini vermek istemeyen fırın sahibi ise, "İnsanlık hali. Olur böyle vakalar. Bilerek yapacağımız bir şey değil. Fırınımız bütün sağlık ve ruhsat denetimlerinden geçiyor. Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamamıştık. Muhtemelen ekmek makinesinin içinden bir parça hamura düştü. Öyle tahmin ediyoruz. Ayten hanımdan özür dileriz" dedi.

YENİ ASIR

YORUMLAR 7
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilerekte olsa bilmeyerekte olsa cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Tele kurban ol ıyıkı başka bililer çıkmamış dua et :))) neler donuyor gıdada mıllet rabbını unutur olmuş işinde Iyı be İslamı kurlara göre yapmam haktır senı gören biri var unutma
    Cevapla
  • bilerek yapmamış 6 yıl önce Şikayet Et
    bilerek yapan psikopat olur zaten. olay başka yere gider. hata ise de sorumluluktan kaçmaz cezasını yersin. aklına başına gelir. olur böyle şeyler de çocuk yese de boğazına kaçsa ne olacaktı.
    Cevapla
  • Anatolia 6 yıl önce Şikayet Et
    Gereği yapılsın ozaman düşmez o makinadan bi daha ;)
    Cevapla
  • Akkkkk 6 yıl önce Şikayet Et
    1 tl lik ekmekten maden çıkacak değildi ya :):):):):):):););););)
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    ozamman sende yersin ne cikarsa icinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!