Meteoroloji son dakika açıklaması: Sıcak havalar geri geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahmin raporuna göre, yarından itibaren önümüzdeki 1 hafta boyunca yurdun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji son dakika açıklaması: Sıcak havalar geri geliyor!
Meteoroloji son dakika açıklaması: Sıcak havalar geri geliyor!
GİRİŞ 11.09.2017 14:12 GÜNCELLEME 11.09.2017 14:12

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan en güncel hava durumu tahmin raporuna göre, önümüzdeki hafta sonuna kadar yurt genelinde yağış beklenmediği, bütün bölgelerin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bununla birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, mevsim değişikliğiyle birlikte ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bazı iller için hava durumu tahmin raporu şu şekilde:

Hava sıcaklıklarının tüm yurtta hissedilir derecede artacağı ve mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor.

Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının Samsun, Trabzon ve Erzurum’da 31, İstanbul’da 33, Konya ve Afyonkarahisar’da 34, Ankara ve İzmir’de 35, Adana ve Antalya’da 36, Aydın ve Bursa’da 37, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 40 dereceye yükselmesi bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"