8.2 büyüklüğünde deprem! 6 ülkede alarm verildi

Meksika açıklarında 8.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Uluslararası haber ajanslarının geçtiği bilgiye göre, şu ana kadar en az 27 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 08.09.2017 15:47 GÜNCELLEME 08.09.2017 16:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Meksika'nın güney açıklarında 8.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü Pijijiapan kentinin 123 kilometre güneybatısındaki depremin 33 ki̇lometre deri̇nli̇kte kaydedildiğini açıkladı.

6 ÜLKEDE TSUNAMİ UYARISI YAPILDI

Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi, depremin ardından Meksika, Honduras, Ekvador, Guatemala, Nikaragua, Panama'yı kapsayan bölgede tsunami oluşabileceği uyarısı yaptı.

EN AZ 27 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Başkent Meksiko'da da hissedilen deprem, halk arasında korkuya neden oldu. Başkent sakinleri, panik içinde evlerini terk ederek sokağa döküldü. Uluslararası haber ajanslarının geçtiği bilgiye göre ise, depremde şu ana kadar en az 27 kişi yaşamını yitirdi.

ÜLKEDE GÖRÜLEN SON YÜZYILIN EN BÜYÜK DEPREMİ

Depremin ardından bir açıklama yapan Meksika Başbakanı Pena Nieto, depremin şiddetinin 8.2 olduğunu ve son yüzyılda ülkede görülen en şiddetli deprem olduğunu açıkladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm dualarınıza amin diyorum
    Cevapla
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    ders alırlarsa cok ders var incili değiştirdiler müslümanlara bombalar yagdırdılar musluman ulkelerı tturlu yalanlarla mahvettıler sımzı kendı ulkelerı mahvoluyor daha bu baslangıc uc kasırga yola dusmus gelıyor depremler art arda ardından tusunamı ardından vs vs vs gelecek ama bedelını defalarca odeyeceksın ders al abd ab siyonistler bir komutanın son emri gecerlidir ilk uc emrını degıstırdınız kuranı degıstıremedınız sımdı kurana savas actınız ama bunların bedelını odeyeceksınız yaratının son emri olan kurana sahıp cıkmaz kendı basınıza buyruk hareket eder nefsınız ıcın zulmedersenız zulmun karsılıgınıda alırsınız obur tarafınızı dusunemıyorum
    Cevapla
  • S.E 6 yıl önce Şikayet Et
    abd yi de gör onlardan eksik etme gazabını yarap.pensilvanyayı da ayrıca hallet yarap.
    Cevapla
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    ey yeri gögü bütün kainatı yaratan allahım abd yi ab ve israili mazlumu zalimi ayırt ederek zalimlerin basına gecır tum servetlerini yerle bit et oyle yapkı butun dunya izlesin ve rabbine itaat etmek yerine zulmetmeninde cezasız kalmayacagını bilsin insanca yaşamak yerine muslumanlara zulmetmeyı secenler baslarına gelenlerden ders cıkartsın butun denız su kara hava hepsı uzerlerine coksun rabbım duamızı kabul et o israilin yaptıkları abd nin yaptıkları ingilizlerin almanların haclı ve siyonizlerin yaptıklarını katkat odettır rabbım
    Cevapla
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    allahım sükürler olsun kafirlerin senin dininle alay etmeye calısması kurallarını degıstırmeye calısması tevradı incili degistirdikleri gibi kuranıda tahrip etmeye degıstırmeye calısmaları muslumanlara yaptıkları katlıyamları zulumleri tecavüzleri petrollerini mallarını sömürmeleri tepelerine bombalar yagdırmaları vs vs vs vs vs bedellerini ödeyecekler sel bitiyor dolu dolu gıdıyor tusunamı tusunamı bıtıyor fırtına petrol tankerlerını kafalarına gecırıyor depremler fırtınalar kasırgalar daha bu baslangıc zulumlerın hepsının bedelini muslumanların duası kabul oldu felaketten felaket begen abd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!