ABD'de akıl almaz hazırlık!

ABD’nin Florida eyaleti tarihindeki en büyük kasırgalardan birine hazırlanırken, bireysel silahlanmayı savunan onbinlerce Amerikalı kasırgaya 'ateş ederek' önlem almayı planlıyor.

ABD'de akıl almaz hazırlık!
ABD'de akıl almaz hazırlık!
GİRİŞ 10.09.2017 00:43 GÜNCELLEME 10.09.2017 00:44
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Floridalı 22 yaşındaki bir gencin açtığı 'Irma Kasırgası’na ateş et (Shoot at Hurricane Irma)' adlı etkinliğe onbinlerce kişi katılmayı planlıyor.

Duvar'ın haberine göre, Ryan Edwards isimli genç, Facebook’taki etkinliği 'stres ve sıkıntı' nedeniyle açtığını söylese de, azımsanamayacak sayıda Facebook kullanıcısı etkinliği ciddiye almış görünüyor. 22 bini aşkın Facebook kullanıcısı etkinliğe katılacağını, 48 bini de katılmayı düşündüğünü belirtti. Edwards, “Ben bu etkinliği stres ve sıkıntıdan açmıştım ama işler kontrolümden çıktı” dedi.

"BU BÜYÜK KABADAYIYA KARŞI KOYMA VAKTİ GELDİ"

Edwards’ın etkinlik tarifinde, “Bu büyük kabadayıya karşı koyma vakti geldi. Burası bizim evimiz ve kimse bizi buradan atamaz. Irma Kasırgası’na ateş ederken bu savaşta bana katılın ve onu gördüğünüz yerde vurun. Cehennemde yanacak” yazıyor.

Etkinliğe katılacağı belirtilen kullanıcılarının kaçının şaka yaptığı ise haliyle bilinmiyor.

YORUMLAR 109
  • Emr 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çok zeki maaşallah mermiyle kasırgayı korkutacaklar
    Cevapla
  • kamil bcetın 6 yıl önce Şikayet Et
    sız muslımanların işgaledıp malına canına el koyuyorsunuz kanı akıtıyorsunuz allahta sizin kanınızı akıtacak top sılah kullahın
    Cevapla
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    siz bu yaptıklarınızın muslumanların kanını akıtarak lux ıcınde yasıyorsunuz yarın o kanın ahı tutucak ve cehennemı abd nın uzerıne cekecek cehenneme hazır olun tanrının yarattıgına karsı ısledıgınız bu zalımlıklerın bedelını odettırecek sızlere zulum kan göz yası sömürge rabbim size soracak benım yarttıgıma neden zulmettın dıye
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyelim,Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Önlerine gelen herşeye ateş etmeye alışmışlar..Lakin Allah'ın gücünü ne zannediyor bunlar???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi