Korkunç görüntü: Cesetler su yüzeyine çıktı

Myanmar’ın Arakan bölgesinde Müslümanlara yönelik yapılan katliamdan sonra nehre atılan insan cesetleri dün Naf Nehri’nin su yüzeyine çıktı.

GİRİŞ 10.09.2017 14:40 GÜNCELLEME 10.09.2017 14:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Dün Naf Nehri’nin kıyısında çuvala doldurulan cansız bedenler su yüzeyinde görüntülendi. Önceki günlerde Bangladeş’e sığınan Arakanlı Rohingya Müslümanları tarafından, çatışma yerinden kaçmayı başaramayan binlerce Rohingya vatandaşlarının, Myanmar Ordusu tarafından öldürüldüğü belirtiliyordu.

Bangladeşli vatandaşlar, dün nehir kıyısına vuran cansız bedenlerin içinde olduğu çuvalları görüntüledi.

Öte yandan, 25 Ağustos’tan beri Arakan’da süren çatışmalarda yaklaşık 250 bin Rohingya Müslümanı Bangladeş’e sığındı.

YORUMLAR 15
  • Aaaaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    iman eden biri olarak kıyametin bir an evvel kopması için Rabbi me yalvarıyorum Din günün sahibi olan Rabbim gün geçtikçe şahit olduğum olaylar kalbime ağır geliyor ve şahit olduğumuz zülm ve Müslümanların basiretsizligi bizim hesabımızı daha da zorlaştırıyor Ey büyük Rahman ve Azamet sahibi olan bütün noksanlıklardan eksik olan Allah ım kıyametin saatini ümit ediyoruz bebekler ve masum Müslümanların katledilmesi gönlüme ağır geliyor :(
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Myanmarda veya bangledeşde hiç casusumuz yok mu musluman myanmarlılar bangledeşde örgütlettirilip biraz da silah desteği verilip ülkelerinde karşı bir kuvvet olamaz mı? (almanların,amerikalıların pkk ları yaptığı gibi) sadece kınamak yetmez yetkisi ve görevi olanlar çalışmalılar unutulmamalıdır ki herkesin hesap vereceği bir gün var.
    Cevapla
  • A.Ayd 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanları zalimlere karşı silahlandırıp en azından nefsi müdafa sanslarını kullanma imkanı tanınması haklarıdır. Hırvatları silahlandırıp, Boşnakların sıplar tarafından silahsız katledilmelerine göz yuman avrupayı unutmayın.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    tek tesellimiz ahiretin varligi ve tek yaptığımız dua etmek Allahin izniyle devlwt firsat versede ne kadar kafir muslumana zumeden varsa gitsek savaşsak ölsek
    Cevapla
  • Kerim 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Müslüman Görünümlü KAFİRLEDEN BIKTIK ARTIK birde CHP buna laf etsin etmez yoksunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…