Trafik polisi 9 bin lira için 3 kişiyi öldürdü!

Adana'da bir trafik polisi, 9 bin lira alacağını ödemedikleri iddiasıyla 2 dayısı ile kuzenini beylik tabancasıyla öldürdü.

GİRİŞ 11.09.2017 15:37 GÜNCELLEME 11.09.2017 17:50
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'ndeki Keresteciler Sitesi'nde meydana geldi. Trafik polisi Görkem E., polis olmadan önce ortak kerestecilik yaptığı dayıları İlyas Barak ve Ümit Barak'ın iş yerine geldi. Görkem E., burada ortaklıkları döneminden alacağı olan 9 bin liranın ödenmesi için dayıları ve iş yerinde bulunan kuzeni Onur Bakabula ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Görkem E., üzerindeki beylik tabancasıyla dayılarını ve kuzenini başlarından vurduktan sonra otomobil ile kaçtı.

Ümit Barak olay yerinde, ağır yaralanan İlyas Barak ile Onur Bakubala kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Trafik polisi Görkem E., Kürkçüler Mahallesi'nde polisi arayıp teslim olmak istediğini bildirdi. Görkem E., bulunduğu yere gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 75
  • Yasin guclu 6 yıl önce Şikayet Et
    Para icin vurdugunu sanmiyorum.. parayi aldilar adamdan geri odemediler isteyince de sen cok maas aliyon ihtiyacin mi var oldu adam da bakti hic bir lukslerinden geri kalmiyorlar adamin parasini da ağlayip salliyorlar o da en sonunda ćileden cikti.. kör olasicalar askerin polisin aldigi maas gozlerine batiyor..
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Silah belde durdumu işte böyle adamın başına bela olur.Tabi polisler mecbur onlar için söylemiyorum .Normal vatandaş için büyük tehlike yararından çok zararı var.Aşırı sinirlenen kendini kaybeden bir insan o anda herşeyi unutuyor.Silahı olmasa en fazla kavga olurdu.Ama silah elinin altında olunca sağlıklı mantıklı düşünemiyor iş işten geçtikten sonrada aklı başına geliyor ama yararı yok.9000 tl için enaz 30 40 kişinin hayatı zehir oldu.Değdimi yani 9000 tlye.Tabi para nekadar büyükte olsa değmez ama 9000 tl için hiç olmaz.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah şaşırtmasın. çok acı 9 bin tl için yazık günah.
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Adana normaldir hiç şaşırmadım. Türkiyenin en güzel yerini yaşanmaz hale getirdiler.
    Cevapla
  • toroslu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine adana.Hiç şaşırmadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi