Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na kapak gibi cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanları Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 13.09.2017 11:38 GÜNCELLEME 13.09.2017 12:30
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, 884 belediye başkanına hitap etti:

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Belediyecilikte rakiplerimizle değil, kendimizle yarışıyoruz. Önümüzdeki seçimde çıtayı yükseltiyoruz. Buna uygun projeler geliştirmemiz, ekipleri oluşturmamız gerekiyor.

- Mektep belediyeler. Belediyecilikten Türkiye'nin yönetimine giden yolun doğru bir yol olduğunu sayısız tecrübe ile gördük. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil gönülleri de yapmaktan geçtiğini yaşayarak gördük. 

"BENİM GÖZÜMDE HEPSİ KAHRAMANDIR"

Biz gençliğimize güvendik. İnanıyoruz. Şimdi de kalite sorunumuzu halletmek suretiyle bunu çok daha farklı bir yere taşıyacağız. Bu tablo AK Parti olarak ve bireysel olarak kendimizi yenilememiz, geleceğe hazırlamamız için önemi gösteriyor. Ülkemiz ve dünya öylesine hızlı gelişiyor ki bu yenilenmeyi çok daha köklü bir şekilde yapmamız gerektiği anlaşılıyor. AK Parti'de görev alan her bir arkadaşım benim için partisi için ülkesi için görev yapmış birer kahramandır. Bizim partide en vasat görevde yer almış arkadaşlarım muhalefet partilerin yıldızlarından ileridir.

2019 UYARISI

2019 seçimlerinde yüzde 50'nin üzerine çıkmak için mevcutla yetinemeyiz. Dava kalıcı, isimler ise fanidir. Biz kalıcı olana bakacağız, sadakatimizi davamıza göstereceğiz. 2019 Mart'ı bizim için olmazsa olmazdır. Aday olacak belediye başkanlarımız, mevcut belediye başkanlarımız hedefi 2019 Mart'ına değil, 2019 Kasım'a koymalıdır. Belediyelerimiz hakkında ne ufak bir spekülasyona fırsat vermeyecek şekilde çalışmalarımızı yürütmemiz lazım. Bütün dedikoduları silbaştan yapmacak gibi bugünkü toplantıyla miladi adımın atılması gerektiğini ifade ediyorum. Bütün dedikoduların ortadan kalkması için belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize çok büyük görevler düşüyor. 

CHP'NİN SİHA İDDİALARINA KAPAK GİBİ CEVAP

Terörle mücadele operasyonlarında ülkemize çok büyük imkanlar sağlayan SİHA ile ilgili iddialar çarpıklığın örneğidir. Sivillerin zarar görmemesine yönelik hassasiyeti herkes takdir ederken birilerinin suyu bulandırmaya çalışması ibretliktir. Terör örgütünün uluslararası bir alana taşımak isteyeceği bir iddiayı siyasete taşımanın bir anlamı yok. 

KILIÇDAROĞLU'NUN "KAVGA İSE KAVGA" SÖZLERİNE TEPKİ

Ana muhalefetin lideri 'Kavga ise kavga' diyor. Hale bak. Sizin hayatınız zaten milletin değerleri ile kavga etmekle geçti. Bu zat kendi devletini, milletini yabancılara şikayet ederek siyaset yapmayı alışkanlık haline getirdi. Üstelik bu kavgada yalnız da değil. Terör örgütünü ve destekçilerini yanına alarak bu kavgayı büyütmeye çalışıyor.

İhaneti kendisine yol edinenlerle kavga etmekten kaçmadık, kaçmayız. Zira biz insanlara akıllarının alacağı dilden konuşmasını da biliriz. 

SEN KİMSİN, NEYİ BİTİRECEKSİN?

Ey Kılıçdaroğlu SİHA'ların yaptığı iş vatana ihanet edenleri yok etmektir, bunu böyle bilin. Utanmadan, sıkılmadan '4 yılda terörü bitireceğim' diyeceksin. Sen kimsin ya, neyi bitireceksin. Kandil'den sana destekler geliyor, memnunsunuz değil mi? Sözde adalet yürüyüşünde de beraber yürüdünüz. Sağınızda solunuzda kiler olduğu belli. Bir yanında PKK bir yanında FETÖ. İyi buldular birbirlerini. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Uyanık olacağız. SİHA'larla ilgili bunu konuşuyor. Bize İHA vermemek için kılı kırk yardılar. Verdikleri zaman da tadilatı şusu, busu bize hendek atlattı. Artık bu ülke kendi İHA'larını, silahlı olanlarını yapar hale geldi. Asıl bundan rahatsız oluyorlar. 

YORUMLAR 45
  • tur 6 yıl önce Şikayet Et
    chp gündemi kendi üzerlerine çekmek için her şeyi yapacaktır aklınıza gelebilecek her türlü şarlatanlığı.yani anlayacağıınız suriyedeki gelişmelerin üzerini örtmek için.bunlara dikkat etmek gerekiyor...
    Cevapla
  • şş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kılıcdır oğlu atatürkcü değil .işi gücü milleti kandırmak olay cıkarmak bu kılıcdır oğlu.hırıstıyan bir kişi olarak elinden gelse satar türkiyeyi.bundan ne beklenirki.hayin bir insan.tuekiyeyi seven torağını seven.ülkesine sahib cıkan.bir insan değil kılıcdır oğlu.ülkesini sevevn insan bunu yapmaz sahib .cıkar ama bunda öyle bir şey yok...millet olarak bizler bıkdık yeter artık diyoruz sayın cumhur başkanımız tek ricamız meclişden kolundan tutuduğu gibi atması gerekir .birde bunalrın maaşlarını düşürülmesi .böyle kanun cıkarması lazım türkiye topraklarına ihanet edenin yeri yokdur kılıcdır oğluda buna hak ediyor yanındaki bazı vekiller dahil.
    Cevapla
  • nizam 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu sen önce bir aynaya bak birde akşam yatarken kendini bir muhasebeye çek ben bu millete daha öncede çok söz verdim ama hangisini tuttum ki diye biraz empati yap kendikusurlarını gör sana tavsiye.müslüman herşeyi yapar ama yalan söylemez unutma.......
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah nazardan korusun
    Cevapla
  • mesut 6 yıl önce Şikayet Et
    kralına rest allah seni başımızdan eksik etmesin sana birşey olursa vay bizim halimize yeminle ülke perişan olur sen bu ülkeyi kalkındırdın güçlendirdin bu hale getirdin çok güçlü bi Türkiye inşa ettin rabbim seni bize biz milletinide sana bağışlasın allah bize nasip etti seni ve bizide sensiz bırakmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...