Ölen kardeşine son kez bakmak isteyince şoke oldu!

Aydın'da ölen Halil Aslan'ın Şanlıurfa'daki yakınlarına tanımadıkları bir kadının cenazesi gönderildi.

GİRİŞ 13.09.2017 12:41 GÜNCELLEME 13.09.2017 13:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Aydın'da tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Asal'ın Şanlıurfa'daki yakınlarının hiç tanımadıkları bir kadının cenazesi gönderildi. Aydın'dan İzmir'e, oradan İstanbul'a ve daha sonra Şanlıurfa'ya gönderilen cenazenin tam olarak nerede karıştığı bilinemezken, aile bir an önce cenazenin gönderilmesini istiyor.

Son kez görmek isteyince

11 Ağustos tarihinde Aydın'ın Söke ilçesinde özel bir hastanede hayatını kaybeden 50 yaşındaki Halil Asal’ın cenazesi önce İzmir'e, oradan da uçakla İstanbul’a gönderildi. İstanbul’dan havayolu ile Şanlıurfa’ya getirilen cenaze, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada işlemleri tamamlanan cenaze için morga gelen yakınları son kez görmek istedikleri cenazeye bakınca, cenazenin kendi yakınları olmadığını fark etti. Yetkililere haber verilmesi üzerine cenazenin karıştığı belirlendi. Cenazenin nerede karıştığı henüz belirlenemezken İstanbul’da karışmış olabileceği tahmin ediliyor.

Hayatını kaybeden Halil Asal’ın yakınları duruma tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.

Halil Asal’ın ağabeyi Bakır Asal, “Kardeşim 11 Ağustos tarihinde hayatını kaybetti. Naaşı Şanlıurfa’ya gelmek üzere Aydın’ın Söke ilçesine, oradan da İzmir Havaalanı'na götürüldü. Ardından da İzmir Havaalanı'ndan İstanbul’a taşındı. İstanbul’dan da uçakla Şanlıurfa’ya getirildi. Maalesef yanlış cenaze geldi. Yerine bir bayan cenazesi geldi. Biz yüzünü açıp bakmasaydık, götürüp defin etseydik bunun vebalini günahını kim kaldıracaktı” dedi.

“Talihsiz olayı biz yaşadık başka kimse yaşamasın”

"Bu talihsiz olayı biz yaşadık başka kimse yaşamasın" diyen Asal, “Şu an bir şok içerisindeyiz. Henüz kendimize gelmiş değiliz. Kardeşimdir dedim, bir yüzüne bakmak isterken böyle bir şey yaşadım. İyiki de yüzünü açıp bakmışız. Yoksa öyle gömecektik” ifadelerini kulandı.

Yanlış etiket karışıklığa neden oldu iddiası 

Hayatını kaybeden Halil Asal’ın bir diğer akrabası Gökmen Gök ise cenazeyi Şanlıurfa’ya getiren havayolu şirketinin yanlış etiket kullandığını savunarak, “Havayolu şirketindeki yetkililer yanlış etiketten kaynaklandı. Sonuçta gönderilen bir ambalaj değil. Gönderilen bir eşya değil. Bir cenaze gönderiyorsunuz. Bu etiket oradakilerin hatasıdır. Kodlamayı düzgün yapsalardı böyle olmazdı” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    malesef oralarda memurlar değilde taşaron hizmet alımı işçileri çalıştırıyorlar....
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    657 memur ol da ne olursan ol
    Cevapla
  • Altınok 6 yıl önce Şikayet Et
    Belki de farkında olmadan başkalarının mezarını ziyaret ediyoruz! Herkes son kez cenazeye bakıyor mu ki?
    Cevapla
  • Dunya 6 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan memura beyefendi siz bilmiyorsunuz o is oyle degil der
    Cevapla
  • bingöllü 6 yıl önce Şikayet Et
    resimlerde karışmasın sakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı