Baba-oğulu tarla yolunda taradılar!

Denizli'nin Çal İlçesi'nde, motosikletle tarlaya giden 55 yaşındaki Yunus Eker ile oğlu 35 yaşındaki Hasan Eker'in önü, husumetli oldukları 2 kardeş tarafından kesildi.

Baba-oğulu tarla yolunda taradılar!
Baba-oğulu tarla yolunda taradılar!
GİRİŞ 13.09.2017 14:10 GÜNCELLEME 13.09.2017 14:16
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Tartışmanın ardından av tüfeğiyle açılan ateşle, baba Yunus Eker boynundan vurularak öldü, oğlu Hasan Eker ise yaralandı.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında, Akkent Mahallesi Bekilli yolunda meydana geldi. Motosikletle tarlaya giden Yunus Eker ile oğlu Hasan Eker'in yolu önceden husumetli olduğu iddia edilen Kenan Yılmaz ve kardeşi Ali Rıza Yılmaz tarafından kesildi. İki grup sözlü tartışmaya ardından sopalı ve taşlı kavga etti. İddiaya göre Kenan Yılmaz, elindeki av tüfeğiyle baba- oğula ateş etti. Boynundan yaralanan Yunus Eker öldü.

Yaralanan Hasan Eker ise ambulansla Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Yunus Eker'in cesedi morga kaldırıldı. Kaçan şüpheliler jandarma tarafından yakalandı. Öldürülen Yunus Eker'in, hayvan hırsızlığı iddiasıyla Kenan Yılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, husumetin bu nedenle başladığı öne sürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YORUMLAR 17
  • Bomba 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet vatandaşını koruyamıyor.
    Cevapla
  • Kısasa kısas. 6 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas olmadan bu ülke düzelmez. Bu milletin vicdanı ancak kısasa kısas ile rahatlar. Bu alçaklar idam edilmeli.
    Cevapla
  • eytli 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum idam cezası kalktı simdi millet birbirini vuran vurana. öldüren ölmeli yaşamamalı bukadar
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    suçlu hak ettiğini almadığı için insanlar bir sürü şeyi örter oldu, şikayet etseniz siz ortada kalıyorsunuz, önlem yok. sonuç bu oluyor
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Aha vurdun ne gecti eline sadece o adam olmedi butun insanlik oldu. 7 milyar insanin gunahi su an boynunda hesabini hazirla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!