Türkiye çıldırtacak: Sırada A10'lar var!

Teröristlere göz açtırmayan Silahlı İnsansız Hava Araçları, PKK’nın yanısıra HDP ve CHP’nin de hedefinde.

GİRİŞ 14.09.2017 11:13 GÜNCELLEME 14.09.2017 11:55
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

SİHA’lar terörle mücadelede güvenlik güçlerine sağladığı önemli avantajlarla batıyı çılgına çevirdi.  Almanya Türkiye'ye silah ihracatını durduracağını açıkladı. Ama uzmanlar Türkiye'ye uygulanmak istenen ambargoların fayda etmeyeceğini söylüyor.

Uzmanlar “Almanya’nın Türkiye’de özel kuvvetlerin kullandığı silahlara veya tank yedek parçalarına karşı ambargo koyması, TSK’nın gücünü etkilemez. Bu silahların emsalleri, kısa vadeli çözüm olarak başka ülkelerden temin edilebilir. Orta vadede ise Türkiye üretir. Yerli piyade tüfeğimizi, insansız hava araçlarımızı, taktik helikopterlerimizi ürettik. SİHA’lar alçak irtifa, F16’lar yüksek irtifada operasyon düzenliyordu" dedi.

SIRADA A10'LAR VAR

Güvenlik uzmanları "Şimdi silah sistemleriyle donatılan milli Hürkuş savaş uçaklarımızla ABD’nin tank avcısı A10 ve AC130’larının üstlendiği orta irtifada operasyon yeteneğine de kavuşacağız.” dedi.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 42
  • mafya abd 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeter abd den silah aldığımız. Abdye haraç vermeyin. Zaten bedelini ödüyoruz sonuçlarına katlanıyoruz. Suud gibi bae gibi katar gibi yapmayın.
    Cevapla
  • TURK 6 yıl önce Şikayet Et
    ya allah bismillah durusumuz namludaki merminin durusu gıbı sessiz ama TURK MİLLETİ HAYDE DEDİMİ namludan cıkan mermı gıbı yıkıcı parcalayıcı ve oldurucudur
    Cevapla
  • Thinktank 6 yıl önce Şikayet Et
    A10 karşı gelişmiş uçak savar bataryası yeterli. Onun yerine zırh delici füze sayısını arttırmak lâzım. ABDnin eski teknolojisini cilalamaya gerek yok.
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    A10 larmı eskii
    Cevapla
  • sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize yıllarca okullarda palavra öğretip durdular, yok efendim geri kalmak din yüzünden imiş, yok din bilimle çatışıyormuş, falan da filan, hepsi yalan. Amaç Müslümanı daha en başta ümitsiz etmek, öz güvenini kırmak ve hayatından bir şeyler üretmek gibi bir amacı çıkartıp atmak. Halbuki yer yüzünde çalışmadan kazanacak bir canlı yok.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşim
    Cevapla
  • Musdafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan olaraq qürur duydum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor