Ankara'da sıcak anlar... Cayır cayır yandı

Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde sonradan tüp taktırılan bir otomobil, hareket halindeyken içinde bulunan aynı aileden birinin çakmak çakması sonucu patlayıp, alev topuna döndü.

GİRİŞ 18.09.2017 16:27 GÜNCELLEME 18.09.2017 16:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Patlayan otomobildeki yangın, Ankara-İstanbul karayolu, Kızılcahamam Terminal önünde sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine giden Nihat Zengin’in kullandığı 06 AZ 6092 plakalı sonradan tüp taktırılan lüks bir otomobil, seyir halindeyken yakılan bir çakmak sonucu aniden patlayıp, bir anda alev topuna döndü. Gaz sıkışmasından meydana geldiği belirtilen yangında, araçta bulunan aynı aileden Nihat Zengin, İlkay Zengin ve Döndü Zengin yaralandı. Bir anda alev topuna dönen otomobilde bulunanlar, çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile aracın kapısı açılıp, dışarı alındı.

Araçta bulunan vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Zengin ailesi, ambulans ile Kızılcahamam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ilk müdahaleden sonra Ankara’ya sevk edildi. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR 2
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sorumluları cinayete teşebbüssen yargılanmalı. Bir aileyi yok edeceklerdi. Bu tüp taktırma işlerine bir düzenleme getirilmeli. Her önüne gelen bu işi yapmamalı. Düzenleme var ise bu ailenin arabaya tüpü bağlayanlar hesabını vermeli.
    Cevapla
  • sıtkı ayrıldı 6 yıl önce Şikayet Et
    sigara içmek her türlü zararlıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi