Hırsız polise çıkıştı! Çık dışarı işyeri sahibiyim

İşyeri sahibi olduğunu söyleyen hırsız, ayaklarını masanın üzerine attı, polise çıkıştı

GİRİŞ 19.09.2017 11:48 GÜNCELLEME 19.09.2017 11:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda bir işyerine giren hırsız, polisleri karşısında görünce "patron" numarası yaptı. Ayaklarını masaya uzatıp "Ben buranın sahibiyim, çıkın dışarı" diyen hırsız gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

DHA'nın haberine göre olay, Beyoğlu'nda dalış, sualtı, kayak, dağcılık ürünleri satan bir mağazada meydana geldi. 30 yaşlarında bir kişi gece saatlerinde işyerinin camını kırıp içeri girdi. Alarm merkezine giden sinyal üzerine de mağazaya polis ekibi yönlendirildi. Bu sırada alarmdan haberi olmayan kişi, içeride çekmece ve kasayı karıştırıyordu. Saat ve bir miktar para çalan kişi bir anda  karşısında polisleri buldu. Bu sırada hırsızın rahat tavırları polisi bile şaşkına çevirdi. İşyeri sahibi olduğunu söyleyen hırsız, ayaklarını masanın üzerine attı, polise çıkıştı. "Ben buranın sahibiyim, çıkın dışarı" diyen hırsız, tüm çabalarına rağmen gözaltına alınmaktan kurtulamadı.  O anlar işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.



"ALARM ÜZERİNE MAĞAZAYA GELDİK"

Güvenlik şirketinin araması üzerine mağazaya geldiklerini söyleyen işyeri çalışanı Orçun Bostancı, "Camı kırıp içeri girmiş. Kasayı boşaltmış. Alarm üzerine mağazaya geldik. Polisler de buradaydı. Ekipler içeri girdi. Hırsız, 'Dükkanın sahibi benim' deyip işyerini terk etmek istemedi. Polis sonra şüpheliyi gözaltına aldı" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • AAA 6 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet tarihi boyunca bu kanunlar işliyor ve hırsızlık almış başını gidiyor. demekki bir yerde bir eksiklik var.
    Cevapla
  • Hirsız! 6 yıl önce Şikayet Et
    Patronu sana gösterecekler şimdi içeride 5 kişilik yerde 15 kişi vardiyeli.
    Cevapla
  • EKİNOKS 6 yıl önce Şikayet Et
    Abe Akılsız Hırsız Bu İş Yerinin Patronuda Olsan Gecenin Bir Vakti Dükkanın Camını Kırıpta Girersen İçeri Aslan Parçalarıda Patron Matron Dinlemez Alırlar Seni Misafirhaneye
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızın suçu yok be kardeşim. Suçlu kanunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?