TEOG'dan sonra bir müjde daha verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırıldığını, üniversiteye giriş sisteminin de değişebileceğini söyledi.

GİRİŞ 20.09.2017 07:50 GÜNCELLEME 20.09.2017 11:37
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta BM zirvesi için bulunuyor. Genel Kurul'da yapılan konuşmanın ardından otele dönerken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ARTIK AİLELER, ÇOCUKLAR RAHAT ETSİN"

Erdoğan, TEOG sisteminin kaldırıldığını söyledi. Gazetecilerin yerine nasıl bir sistemin geleceğini sorması üzerine ise, "Bu konuyla ilgili olarak bir defa çocuklarımızı bindirilmiş kıtalar olarak görmek istemiyoruz. Bu imtihan kıskacı altında çocuklarımızın bitmesini, tükenmesini görmek istemiyoruz. Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece kendi derslerine odaklansınlar. Gerek ortaöğretimde gerek lisede artık canla başla kendi performanslarını ortaya koyacaklar. Ona yoğunlaşarak üniversiteye de gidecekler."

"ÜNİVERSİTELER İÇİN DE ÇALIŞILIYOR"

Üniversiteye giriş sınavlarıyla ilgili bir değişiklik olup olmayacağı da sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O da olacak, o konuda da çalışılıyor." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 131
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite sınavı kalkacak dememişki. Düzenleme yapılacak denmiş. Ufak bir kıvılcım bekleyen arkadaşlar da hemen parlamaya hazır maşallah. Devlete biraz güvenin yahu. Sanki 15 sene önce herşey çok mükemmeldi de akp bozdu. İnsaflı olun biraz..
    Cevapla
  • mevlut erol 6 yıl önce Şikayet Et
    2002 de 7 yaşında okula başlayan masum yavrular şimdi 22 yaşında canavarlara dönüştü..Eğitim politikaları baz alınırsa akp iktidara ortak bile olamaz..Sağlık ulaştırma çevre ve orman gibi bakanlıklara dua etsinler..
    Cevapla
  • Kırmızı Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis ALLAH (c.c) izni ile bunuda çözer inşallah inanıyoruz biz...
    Cevapla
  • Egitimci 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet tarihinin hatasidir teog ve uni.sinavi kaldirilmasi.Hicbir surdurulebilirligi hicbir bilimsel aciklamasi yok.Ak parti egitim de sinifta kaldi malesef kisa ve net.Koydeki basarili ogrencilerin vebaline girnezsiniz umarim.Birakinda egitimi egitimcilere...
    Cevapla
  • 8.Sınıfım 6 yıl önce Şikayet Et
    Pardon da çok mu güzel bir şey yaptığını sanıyorsunuz ben 8.sinif öğrencisiyim ve bizim okul olarak çevredeki okullar olarak düzenimiz bozuldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu