Görenler şoke oldu!

İsviçre’nin Cenevre kentinde banka ve restoran tuvaletlerinde yırtılarak klozete atılmış ve üzerine sifon çekilmiş binlerce euro bulundu.

Görenler şoke oldu!
Görenler şoke oldu!
GİRİŞ 20.09.2017 08:08 GÜNCELLEME 20.09.2017 08:08

Dünya genelinde tedavüldeki en değerli para olan 500 euro’luk banknotlar İsviçre’de 4 tuvaleti tıkadı. İsviçre’nin Cenevre kentinde UBS bankası ile çevresindeki 3 restoranın tuvaletinde bulunan 500 euro’luk banknotların parçalanarak üstüne sifon çekildiği tespit edildi. Tıkanan tuvalet borularını açmak için binlerce euro harcandı. 

Banknotların imha edilmesi İsviçre’de bir suç sayılmazken yetkililerin ‘sıra dışı’ gördükleri bu durumla ilgili araştırma yaptığı belirtildi. Cenevre savcılığı ofisinden yapılan açıklamada, “Bu banknotların nereden geldiğini ve bunlarla bir suç işlenip işlenmediğini öğrenmeye çalışıyoruz” denildi. Tuvaletlere atılan 500 euro’ların 200 civarında olduğu ifade edildi. 

İspanyol kadın olabilir

Öte yandan soruşturmacılar, banknotların, yıllar önce kiralık kasaya saklayan İspanyol bir kadına ait olduğundan şüphelendiklerini bildirdi. Kadının avukatının geçen ay polise gittiği ve sorguda ‘çok az’ bilgi verdiği öğrenildi. Avukatın, tuvaletlerinin tamir edilmesi için ödeme yaptığı da kaydedildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...