Balıkesir ve Uşak'ta feci kaza: 54 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde aynı hatta çalışan iki yolcu minibüsünün çarpışması sonucu aralarında öğrencilerin de bulunduğu 41 kişi yaralandı.

GİRİŞ 20.09.2017 10:29 GÜNCELLEME 20.09.2017 10:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi ile Balıkesir'in Edremit ilçesi arasında yolcu taşımacılığı yapan Tolga Emre yönetimindeki 10 M 15024 plakalı minibüs, Akçay Mahallesi yakınlarında yolcu almak için duran Mehmet Sait idaresindeki 10 M 15097 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada aralarında okullarına gitmek üzere minibüslere binen ortaokul ve lise öğrencilerinin de bulunduğu 41 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Edremit'teki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesi yok

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, yaptığı açıklamada, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek, "Şu an için 29 yaralı Edremit Devlet Hastanesine, 12 yaralı da Özel Körfez Hastanesine kaldırıldı. 16'sı 18 yaşın altında olan yaralıların görünüş itibarıyla hayati tehlikeleri bulunmamaktadır." ifadesini kullandı.

UŞAK'TA DA KAZA: 13 YARALI

Uşak'ta şehirlerarası bir otobüsün yoldan çıkarak menfeze düşmesi sonucu 13 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Uşak'ın Banaz ilçesi Paşacık köyü yakınlarında meydana geldi. Sivas'tan İzmir'e 24 yolcusu ve 3 otobüs mürettebatı ile seyir halinde olan Mehmet Salman idaresindeki 74 AG 499 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki menfeze sürüklendi.
Olay sonucunda 12 yolcu ve 1 otobüs şoförü yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen çok sayıda ambulansla Banaz ve Uşak'taki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer yolcuların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Özcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ticari araların şoför leri 2 senelik bölüm açılsın üniversite de oradan mezun olan taksi minibüs otobüs ve öğrenci servislerinde çalışsın yetkilim başka yerlerde arama sorunu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı