İlçe bağrına bastı... Gören koşup sarıldı!

Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde, İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Astsubay Eylül Düğer, ilçeye atanın ilk kadın asker olması nedeniyle halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İlçe bağrına bastı... Gören koşup sarıldı!
İlçe bağrına bastı... Gören koşup sarıldı!
GİRİŞ 20.09.2017 14:59 GÜNCELLEME 20.09.2017 15:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

’19 Eylül Gaziler Günü’ için kent meydanında anma programı düzenlendi. Programa katılan Jandarma Astsubay Eylül Düğer, ilçede görev yapan ilk kadın astsubay olması nedeniyle özellikle kadınlar ilgi gösterdi. Jandarma Astsubay Eylül Düğer’e sarılan gazi ve şehit yakınları duygulu anlar yaşadı. Jandarma Astsubay Eylül Düğer’in ilk görev yerinin Ermenek olduğu belirtildi.

YORUMLAR 2
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    jandarma-polis-toplum olaylarında veya ifade almada bayana bayan memur gerekir islamın şiarı-kaidesi-esası budur
    Cevapla
  • ökkeş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye bak sene olmuş 2017 ülkenin toprak olarak yüzde yetmişi nüfus olarak yüzde otuzuna hükmeden kuruma daha yeni jandarma astsubay atanıyor, orduevlerinde rakı masasında hükümet kurup düşüreceğinize vatandaşa nasıl yakın oluruz derdine nasıl çare buluruzun derdine düşeceğine varsa yoksa AKP varsa yoksa AKP, anlıyorsunuz değilmi bu millet niye bu adamlara oy veriyor, Türkiyeyi kurulduğu günden beri en derinlemesine bir hükümet yönetiyor kesinliklet problem çözmeye odaklı bir yönetim anlayışı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...