Çöpte buldu! Sahibi kendisine hediye etti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir öğretmen, yanlışlıkla çöpe attığı cep telefonu ve değerli takıları, bunları bulan ve emniyete teslim eden belediye görevlisine hediye etti.

Çöpte buldu! Sahibi kendisine hediye etti
Çöpte buldu! Sahibi kendisine hediye etti
GİRİŞ 20.09.2017 15:33 GÜNCELLEME 20.09.2017 15:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gölbaşı Belediyesinin ambalaj atığı toplama aracını kullanan Hamza Atmaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölbaşı-Malatya karayolundaki bir çöp konteynerinin yanındaki poşetin dikkatini çektiğini söyledi.

Poşeti açtığında, kutu içinde bir cep telefonu, altın künye, çeşitli değerli takılar ve güneş gözlükleri ile karşılaştığını belirten Atmaca, şunları anlattı:

"Bulduğum kutuyu Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdüm. Bunların bir öğretmene ait olduğu tespit edildi. Emniyete gelen kadın öğretmen 'eşyaların kendisine ait olduğunu ancak bu eşyaları güzel davranışımdan dolayı bana hediye etmek istediğini' söyledi. Ben de kabul ettim. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum."

AA muhabirinin telefonla ulaştığı matematik öğretmeni Leyla Geçit ise tayini İstanbul'a çıktığı için ilçede olmadığını dile getirerek, Hamza Atmaca'ya bu güzel davranışından dolayı teşekkür etti.

Geçit, örnek olması için değerli eşyaları ve cep telefonunu Atmaca'ya hediye ettiğini kaydetti.

YORUMLAR 7
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    1 seneden beri esnaflık yapmaya çalışıyorum memlekette düzgün dürüst insan kalmımış zannediyordum taaki bu iki güzel insanların haberini okuyana kadar. malesef insanlarımız sana akıl verse bile kendi menfaatleri için veriyorlar bunu öğrendim o derece omuş sonrada herkes hükümete şuna buna kızıyor kimse kendine bakmıyor. Dürüstlüğü tekrar öğrenmemiz lazım. Bu arada esnaflığıda tekrar buraktım resmen tiksindim ne toptancısına ne halcisine kimseye güven kalmamış. ağzını açan kendi menfaatleri için yalan konuşur ol uş çok yazık hayal kırıklığı yaşadım resmen.
    Cevapla
  • golbasili 6 yıl önce Şikayet Et
    guzel haber memleketimden
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    örnek insanlar helal olsun Rabbim sayınızı artırsın
    Cevapla
  • adıyamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    memleketim den de bunu beklerdim. helal olsun
    Cevapla
  • cok iyi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ornek bir davranis sergilemisler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor