Çekilişte 500 bin TL’lik otomobil kazandı ama...

Bir dondurma firmasının çekilişinde 500 bin lira değerinde lüks otomobil kazanan talihli bisiklet tamircisi otomobilin vergisi için kredi çekecek.

Çekilişte 500 bin TL’lik otomobil kazandı ama...
Çekilişte 500 bin TL’lik otomobil kazandı ama...
GİRİŞ 20.09.2017 16:30 GÜNCELLEME 20.09.2017 16:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ordu’da yaşayan ve bisiklet tamirciliği yapan üniversite mezunu Engin Yiğenoğlu’na bir dondurma firmasının çekilişinde 500 bin lira değerinde lüks otomobil çıktı. Talihli vatandaş otomobilin vergisini ödeyebilmek için yakınları aracılığı ile bankadan kredi çekeceğini söyledi.

Türkiye’de bir dondurma firması tarafından iki kişiye verilecek olan lüks otomobillerden birinin sahibi, yapılan çekiliş sonucuna göreÜnye’de yaşayan Engin Yiğenoğluoldu. Açık Öğretim Fakültesi’nden 4 yıllık İktisat Bölümü mezunu olan ve iş bulamadığı için ağabeyine ait bisiklet satışı ve tamiri yapılan işyerinde çalışan Yiğenoğlu, yaklaşık 500 binlira değerindeki otomobili kazandığını öğrenince büyük sevinç yaşadı. Yediği dondurmanın çubuğunda yazan şifreyi internet üzerinden kampanya sayfasına yazarak çekilişe katıldığını belirten Yiğenoğlu, "3 yıldır bu kampanyaya katılıyordum. Bu yıl da şansımı denedim. Kampanya sonucu 16 Eylül’de açıklandığında çok şaşırdım" dedi.

Kendisinden istenen belgeleri toplayıp firmaya gönderdiğini belirten Yiğenoğlu, "Firmadan gelecek haberi bekliyorum. Benim öğrendiğim bilgi otomobilin değeri yüksek olduğu için yüksek miktarda da bir vergisi var. Bunu karşılayacak durumum yok. Yakınlarım kanalıyla bankadan kredi alıp bu parayı ödemeyi planlıyoruz. Otomobili aldığımda ise değeri miktarında satmak istiyorum. Değeri verilmezse kendim alacağım" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Gul 4 yıl önce Şikayet Et
    Geriii zaten parasini alacan kimse odeme yapmaz zaten
    Cevapla
  • cccihaddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Kazandı ama? Nolmus yanı çıksın gerisi kolay, mesele çıkmasında, 10milyonluk araç çıksın isterse bilmiş 1 milyona 1.5 veren de olur 8 milyona almak isteyende çıkar
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Haramzade olmanın nesi iyi
    Cevapla
  • Mehmet Emin Karakaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip çekilişlerden çıkan hediye haram değildir duyarlı vatandaş sen bu kura için ekstra ödeme yapmıyorsan o kuradan çıkan hediye helaldir Piyango Haramdır sen kura için ödeme yapıyorsun ama sen burada Dondurma için para ödemiş oluyorsun
    Cevapla
  • erbat 6 yıl önce Şikayet Et
    helale haram katmak
    Cevapla
  • tasovali 6 yıl önce Şikayet Et
    Haramla ne alaka ?
    Cevapla
  • Wanli 6 yıl önce Şikayet Et
    5 senedir katıliyorum nescafeye cipsoya yörsana seke nestleye tat a ama daha nasib olmadı....kardeşimize hayirli olsun 53 bin tl vergi verip alacak o kadar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek