CNN Türk Nevşin Mengü'nün işine resmen son verdi

CNN Türk ekranlarında yayınlanan haber bültenini sunan Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trump'la görüşmesini "girdisi çıktısı 23 dakika sürdü" olarak anlatmasının ardından kanal yönetimi Mengü'nün işine tamamen son verdi

GİRİŞ 21.09.2017 16:09 GÜNCELLEME 21.09.2017 16:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nevşin Mengü, Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Beyaz Saray'daki görüşmesinin 'kısa sürdüğünü' aktarmış ve nedense kısa süren görüşmeden memnun olmuştu.

Öyle ki, Nevşin Mengü "Trump Erdoğan'la yeterince ilgilenmedi, uzun uzun konuşmadı, kısa kesti." sözlerini açıktan diyemediği için "Girdisi çıktısı 23 dakikalık görüşme." cümlelerini kullanmıştı.

CNN TÜRK İŞİNE SON VERDİ

Kendi ülkesinin Cumhurbaşkanı'nı, Amerika Başkanı karşısında küçük düşürmeye çalışması ve bundan mutlu olması, kendi kanalı CNN Türk'ü de çileden çıkarmış olmalı ki anında Nevşin Mengü'nün işine son verdiler.

Nevşin Mengü Kimdir? Nevşin Mengü Aslen Nereli? Kaç Yaşında? 

Nevşin Mengü’nün babası politikacı Şahin Mengü’dür. Usta sunucu gazeteci Nevşin Mengü 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlköğretimini Ankara'da, Ortaöğretimini Ted Ankara Koleji’nde, Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde ve Yüksek Lisan eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2005 senesinde Kanaltürk Televizyon kanalında tv hayatına adım atan Nevşin Mengü yine bu kanalda ilk olarak Kadınlar Kulübü programının sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. Nevşin Mengü baba tarafından aslen Kastamonu İnebolu’ludur.

YORUMLAR 1
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    neyimiş ki mengü gibiler bu ülkede hala el üstünde tutuluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!