Yer: Adana! Böyle hırsızlık ne görüldü ne duyuldu

Adana'da 30 yaşındaki Ali Y. ve 33 yaşındaki Nizam Y. çilingir yardımıyla kapısını açtırdıkları depodan çaldıkları 152 bin lira değerinde malzemeyi hamallara taşıttı.

GİRİŞ 22.09.2017 09:30 GÜNCELLEME 22.09.2017 10:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre  Ali Y., ve Nizam Y. kiraladıkları deponun anahtarını kaybettikleri söyleyerek çilingir çağırdı. Deponun kapısını açtıran şüpheliler daha sonra içeride bulunan 152 bin lira değerindeki tekstil ve büro malzemesini taşımak için 3 hamal çağırdı. Olaydan haberdar olmayan hamallar ise malzemeleri kutular içerisinde taşıyarak kamyonete yükledi, o anlar ise binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.



Bir süre sonra deposuna gelen Sevim Cingöz'ün kapının açık olduğunu ve mallarının olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen Adana Hırsızlık Büro Amirliği polisleri, görüntülerden kimliklerini tespit edilen hırsızları kısa sürede yakaladı. Çalınan malzemeler ise bulunarak Cingöz'e teslim edildi. Zanlılardan Ali Y., depo sahibi Cingöz'den alacaklı olduklarını bunun üzerine malzemeleri aldıklarını ileri sürdü.

Zanlılar hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 3
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    HırsızLık işLeri büyütmüş hammaL v.s :)
    Cevapla
  • vay vay 6 yıl önce Şikayet Et
    Adanamı diyecektim gerçekten ADANA :))))
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    haberi okumadan yorum yazmayamı kaltın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi