Miss Turkey 2017 güzelinin tacı geri alındı

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda birinci olan Itır Esen'in tacı, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı.

GİRİŞ 22.09.2017 15:58 GÜNCELLEME 22.09.2017 16:08
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Mıss Turkey 2017 organizasyonu yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera Emek Sahnesi’nde dün gerçekleşen organizasyonda Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in  sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i inceleyen organizasyon yetkilileri, paylaşımın Esen tarafından yapıldığı kanaatine vardı.

BÖYLE BİR PAYLAŞIMI KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL!

Esen’in tacının geri alınacağını açıklayan Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, “Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweetin Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir” ifadesini kullandı. Itır Esen’in tacının, 15 Temmuz ile ilgili çirkin bir paylaşımı nedeniyle alındığı öğrenildi.

Itır Esen’in tacının geri alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen’in birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan’ın ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar’ın ise üçüncü olduğu bildirildi.

Yeni sonuçlara göre Türkiye’yi Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek ‘’Miss World’de’ Aslı Sümen’, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak ‘’Miss Universe’de’’ Pınar Tartan, Polonyo’da gerçekleştirilecek ‘’Miss Supranational’da Yasemin Çoklar temsil edecek.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 110
  • Abdullah ihsen 6 yıl önce Şikayet Et
    mücevherleri neden saklarlar kilitli kasalarda vs. yerlerde? çalınmasın diye. kadın İslamın mücevheridir. ona kimse kötülük yapamasın, çalmasın diye, kadınlarımız vitrin süsü değildir. bizim evimizin mücevheridir.
    Cevapla
  • Şenay 6 yıl önce Şikayet Et
    Seviyesiz hadsiz. ..
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    bi defa lafa geldimi araplar sole bole falan filan varmi onlardan guzellik yarismasina katilan yok demi ayiptir gunahtir bir milletin kadinin fizigi bu gelin gibi edep su sarki yarismasida ayni terane bakin 100 tane film teklifi gelir
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    Sehitlere hakaret !kesin bu turk degildir,,, Yaziklar olsun sizler gibi hainlere...
    Cevapla
  • REWCO AKILLIYAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Her Türkce konusani Müslümanmi zannedersiniz,Türk,mü zannedersiniz!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi