Kadir Topbaş istifa etti!

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Topbaş 'partimi bırakmıyorum' dedi.

GİRİŞ 22.09.2017 18:17 GÜNCELLEME 22.09.2017 19:33
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Kadir Topbaş, 2004 yılından bu yana sürdürdüğü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bıraktığını şu sözlerle açıkladı;

Partim ve sayın genel başkanım uygun gördüler ve 2004 yılında İBB Başkanlığı görevini bana tevdi ettiler. İstanbul gibi emanet bir şehre müjdelenmiş bir şehre başkanlık yapma onurunu bana yaşattılar. Görevi devralırken 'emanetin ne olduğunu bilenlerdeniz' dedim. Görevimizi asla aksatmamak üzere çalışmalarımızı ortaya koyduk. Bu göreve hep emanet olarak baktım.  

BORÇLU BİR BELEDİYE BIRAKMIYORUM

Bu emanet şehirde bu görevi yapmaya çalıştık. Hata yapmamaya özen gösterdik. Hata yaparsak telafisi zordur. Hata ile ihanet birbirine karıştırılmamalı. İhanet edenler asla affedilemez.

Partimin her kademesiyle bir gönül bağı ile hizmet etmeye çalıştık. Sayın Kılıçdaroğlu 2009'da adaylığını denedi ama İstanbullular izin vermedi. 2010'da manipülasyonlara rağmen İstanbul bize güvendi. Güzel hizmetler bırakarak hayırla yad edilmek amacımız oldu. Borçlu bir belediye bırakmıyorum. 

GÖREVİMDEN İSTİFA ETTİM, PARTİMİ BIRAKMIYORUM

İstanbullulara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ben bugün itibariyle Belediye Başkanlığı görevimdem istifa ettim. Partimi bırakmıyorum. İnsan her şeyi affeder ama adam yerine konulmamayı affetmez. Tüm İstanbullulardan müsaade istiyorum. Bana gönül koymasınlar. Siyasette kırgınlık olmaz, hiç kimseye kırgın değilim. Partimin üyesiyim. Söylentilere fırsat vermek istemem.

Kadir Topbaş'tan muhalefete dikkat çeken mesaj

YORUMLAR 67
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam onuruyla istifa etti darısı diger belediye başkanlarının başına
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Tayyibi başımızdan eksik etmesin diğerlerinin yeri doldurulur
    Cevapla
  • korkut 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da gösteriyormuş başkanım, Ağzımızla kuş tutsanız birileri hep ihanet için arkanızda ve yanınızda bekler. İstanbul değil yaptığınız çalışmalar için örnekler için teşekkürler. Üzülmeyin. Siz. İyi yad edilen yürekli ve temiz insanlardansınız. Güle güle yolunuz açık işiniz gücünüz rast gider olsun.
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    niye istifa ettin başkanım
    Cevapla
  • trakyalı gürbüz 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbul'a trakyalı bir başkan yakışır.mesela sultangazi belediye başkanı cahit altunay.istanbulun en çalışkan başkanı,trakyaya akpartiyi sevdiren adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı