Melih Gökçek'ten Kadir Topbaş mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, görevinden istifa ettiğini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hakkında bir mesaj yayınladı.

Melih Gökçek'ten Kadir Topbaş mesajı
Melih Gökçek'ten Kadir Topbaş mesajı
GİRİŞ 23.09.2017 01:51 GÜNCELLEME 23.09.2017 01:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2004 yılından beri sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıklayan Kadir Topbaş için sosyal medyada bir mesaj yayınlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "İstanbul hayatıydı... İstanbul'un her yerinde hizmeti var" ifadelerine yer verdi.

Melih Gökçek Twitter hesabından Kadir Topbaş'la ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İSTANBUL HAYATIYDI.. İSTANBUL'UN HER YERİNDE HİZMETİ VAR... İSTİFA KENDİ TAKTİRİ... TÜRKİYE SENİ HAYIRLA YAD EDECEKTİR YOL ARKADAŞIMIZ..."

YORUMLAR 7
  • kadir abimiz 6 yıl önce Şikayet Et
    allah bin kere razi olsun istanbulu istanbul yapti helal olsun belki abartiyor olabilirim bana gore en caliskan proje ureten belediye baskanidir muhalefet pismis kelle gibi sirtarsin biz kimin ne olduguni biliyoruz istanbulu yonetmek cozum uretmek her babayiğit harci degildir kadir abi saygilar
    Cevapla
  • İstanbul-18 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan, İstanbulun gördüğü en iyi başkanlardan biri oldun, yaptığın hizmetler insan olanlar tarafından unutulmaz. İnşaallah bundan sonraki hayatın huzurlu ve mutlu olur. Allah senden razı olsun.
    Cevapla
  • İSKİLİP 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta her zaman başarılar diliyorum Akşemseddin memleketi İSKİLİP iye kardeş şehir yapılsa idi daha çok güzel olurdu. İskilip Tosya yolunun açılmasını sebep olabilirdi
    Cevapla
  • İsmail Y. 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sakinlerinden birisi olarak yaptığın hizmetlerden,vatandaşın yanında olmandan,efendi ve düzgün kişiliğinden dolayı seni kutluyorum sayın başkan.Seçim zamanları kim olduğuna,neci olduğuna bakmadan Reis aday yapmışsa doğru kişidir deyip mahalleli olarak neredeyse tamamımız senin adına Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdik.Allah birliğimizi bozmasın Kadir bey.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizler, İslam Dünyası, Türkiye ve mazlumlar için büyük savaş veren, Sn.R.Tayyip Erdoğan ın yanında ki yol arkadaşlarının bu zorlu yolculukta kritik dönemlerde gövdesini koymasını istiyoruz.Bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer