Mahalle ayağa kalktı! Döverek hastanelik etti

Denizli’de, 16 yaşındaki kıza uyuşturucu vererek taciz ettiği ileri sürülen şahsa karşı mahalleli ayağa kalktı. Mahalleli, 51 yaşındaki E.S.’yi döverek hastanelik etti.

GİRİŞ 25.09.2017 10:12 GÜNCELLEME 25.09.2017 10:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 22.30 sularında Denizli’nin Pamukkaleilçesi İncirlipınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede apart kiralayan 51 yaşındaki E.S.'nin, 16 yaşındaki bir kıza uyuşturucu verip taciz etmeye çalıştığı ileri sürüldü. Uzun süredir şahsı takip eden kızın yakınları, şüpheliyi apartın girişinde yakaladı. Kızın yakınları, daha sonra E.S.’yi dövmeye çalıştı. Bu esnada, adam bağırarak yardım istedi.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, kavgayı ayırmaya çalışsa da, kızın yakınları, E.S.’ye saldırmaya devam etti. Polis, şüpheliyi kurtarmak için ambulansa aldı. Ancak kızın yakınlarından birisi ambulansın arka kapısını açarak, adamı ambulansın içinde dövmeye çalıştı. Polisin araya girmesiyle E.S., ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Olaya karışan ve taciz edildiği iddia edilen kız ise, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Hastanede tedavisi yapılan E.S., gözaltına alınarak karakola götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 5
  • Momedoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşünüyoruz. Tek suçlu adammı tmm gerekirse idam edilsin vallahi lakin kızın adamla ne işi var hemde 16 yaşında hemde uyuşturucu vermiş adam ayrıca direk uyuşturucu vermişse kızda suçlu yok içeceğine katıp vermişse yine kızında suçu var hatta ailesinin bile. 16 yaşındaki Kızın tanımadığı 51 yaşındaki adamla ne işi var ne muhabbeti var. Tek suçlu adammı kız ve aileside sorumlu. ALLAH c.c hiç 1 aileye boyle sıkıntı vermesin.
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah kolluk kuvvetlerimize.Böyle sapıkları teröristleri milletin elinden almakla,tedavi etmekle ve tekrar piyasaya salmakla eşi benzeri yok.Adamı öldürse birisi hayatı kayar.
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşaması haram
    Cevapla
  • arda 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşlılar kudurdu arkadaş ne bu
    Cevapla
  • ömer sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    gebermesi gerekirdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?